FATIH_999 kullanıcısının son içeriği

1. F

Rehber Redmi Note 10 5G Çin Versiyonu

bu iş biraz şans meselesi bizdede var çin versiyon imei dışında hiç problem yok çok şükür onuda ücretli attıracağız
  2. F

Soru Note 10 5g IMEI Repeir

teşekkürler arkadaşlar. Fiyat nedir hocam atabilirmisiniz?
  3. F

Soru Note 10 5g IMEI Repeir

Merhaba arkadaşlar telefonumun 90 günü kaldı modeli M210K19C imei repair mümkünmü? Drençmi sökülmesi lazım bunda da? son durum nedir acaba?
  4. F

Rehber Mi10T Pro/Mi 10 T / K30S ULTRA Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

bendede aynı sorun var çözemedim birtürlü başka yollar denemeli sanırım
  5. F

Yardım Ekran Yansıtma

Çok teşekkürler bu şekilde bağlandı
  6. F

Yardım Ekran Yansıtma

sonkez güncel arkadaşlar yokmu bu sorunu yaşayan :(
  7. F

Yardım Ekran Yansıtma

Konu güncel çözemedim bu sorunu yaşayan yokmu acaba
  8. F

Yardım Ekran Yansıtma

Merhaba arkadaşlar 10T telefonumda ekran yansıtma yapamıyorum tvyi görüyor bağlanıyor diyor ama bağlanmıyor nasıl çözebilirim?
  9. F

Rehber Mi10T Pro/Mi 10 T / K30S ULTRA Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

hocam yeni inen unlock dosyası sizin anlattığınız gibi değil bu şekildeki versiyonu paylaşabilirmisiniz? birde driver olmadan görmüyor 10t driverı nereden bulabilirim?
  10. F

Soru Poco X3 Pro İmei Kayıt Durumu Hakkında

kendim test etmedim ama bende kayıtsız cihaz alacağım için araştırdığım kadarıyla bu yönde bir çok mesaj okudum
  11. F

bu ay sonuna kadar açık 6 ay sonra ocakta sıfırlanıyor 8 ayda öyle 14 ay şuan hesabıma göre
  12. F

Kadıköydeki emir gsmi aramıştım fiyatlar için bana almak istersen x3 pronun artık kırıldığını söyledi tabi doğruluğunu bilemiyorum yakın olanlar gidip sorabilir
  13. F

Soru Gaziantep Burak Gsm hakkında

siz 2800TL bandında imei problemi olmayan hangi cihazı önerirsiniz onada bakayım adamlar nasıl modeller yaptıysa çok yakın herşeyi samsung kullanıyordum xiaomi beni çok kararsız bıraktı
  14. F

teşekkür ederim cevaplarınız için forumda da 10T lite bölümü yok sanırım iyice kafam karıştı baya kararsız kaldım
  15. F

sebep nedir hocam 10T lite modelini çok beğenmiştim bütçemede uygundu
Üst Alt