Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
modem ayarları ile alakalı olabilir endonezya romda çalıştıramamıştım bende. Eu rom a geçince düzeldi turkcell müşteri hizmetlerini arayıp kapatıp açtırmayı da bir dene ondan sonra düzelmişti
Mi6 global beta sürümde benimde başıma geldi daha öncesinde hiçbir sıkıntı yokken son güncellemeyi yapınca ahize patlamış gibi oldu müzik video açtığım zaman sesi yükselince çok net belli oluyor cızırtı.
Bu sebepten mi6 global rom a geri döndüm ahize sesinden önceye nazaran düzelme var ama...
Hallettim arkadaşlar yapacak olan var ise eğer yazayım recovery sürümü indirip pc den mi pc suite içerisinden rom kurma kısmına girip indirdiğimiz romu seçerek yüklebişirsiniz veri silinme gibi bir durum olmadı ama her ihtimale karşı yedeğinizi alın
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aralık ayından beri mi 6 kullanıyorum bundan öncesinde hep genelral mobile kullandım çok çektirdi bana. Çok memnunum mi6 dan soyulma gibi bir sıkıntı olmadı bende donma kasma ise çok nadir çok hızlı 2000 lira bazında daha iyisi bulunmaz bence
Usams otofocus yazan kılıfını kullanıyorum arkası şeffaf çok memnunum tavsiye ederim koruma yönünden de iyi
Geçmiş olsun hocam cihaz garanti süresinde ise verim tüketici haklarına maksimum 5-6 ay içinde alırsınız paranızı ama servis konusunda bilgim yok
Bende migrosdan aldım delta garanti fiyatlar güzel birde bütün migros şubelerinden garantiye gönderme imkanınız var herhangi bir sıkıntı yaşamadım