fatih8080 kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Volte Temel Hazırlığı Yapıl(ma)dı

modem ayarları ile alakalı olabilir endonezya romda çalıştıramamıştım bende. Eu rom a geçince düzeldi turkcell müşteri hizmetlerini arayıp kapatıp açtırmayı da bir dene ondan sonra düzelmişti
  2. F

Yardım Mi6 Ahize ses problemi

Mi6 global beta sürümde benimde başıma geldi daha öncesinde hiçbir sıkıntı yokken son güncellemeyi yapınca ahize patlamış gibi oldu müzik video açtığım zaman sesi yükselince çok net belli oluyor cızırtı. Bu sebepten mi6 global rom a geri döndüm ahize sesinden önceye nazaran düzelme var ama...
  3. F

Miui 10 Global Beta 8.6.28 Güncellemesi

Sağolun hocam. Valla Miu 10 çok güzel hocam sizde yükleyin bir an önce [emoji16] MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. F

Hallettim arkadaşlar yapacak olan var ise eğer yazayım recovery sürümü indirip pc den mi pc suite içerisinden rom kurma kısmına girip indirdiğimiz romu seçerek yüklebişirsiniz veri silinme gibi bir durum olmadı ama her ihtimale karşı yedeğinizi alın MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. F

Mi6 Global kararlı sürümdeyim twrp ve bl kilidi açmadan global beta miu10 a geçiş yapabilirmiyim acaba bilen biri varsa yardım olabilir mi ?
  6. F

Soru xiaomi markası sizi pişman etti mi?

Aralık ayından beri mi 6 kullanıyorum bundan öncesinde hep genelral mobile kullandım çok çektirdi bana. Çok memnunum mi6 dan soyulma gibi bir sıkıntı olmadı bende donma kasma ise çok nadir çok hızlı 2000 lira bazında daha iyisi bulunmaz bence MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. F

Yardım Mi6 kılıf

Usams otofocus yazan kılıfını kullanıyorum arkası şeffaf çok memnunum tavsiye ederim koruma yönünden de iyi MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. F

Sohbet 70₺ Kulaklık Önerisi

Mi Bluetooth kulaklık var tekli ona bakın derim 50 lira civarı fiyatı MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. F

Çözüldü Mi6 Delta servisten daha kötü şekilde elime ulaştı

Geçmiş olsun hocam cihaz garanti süresinde ise verim tüketici haklarına maksimum 5-6 ay içinde alırsınız paranızı ama servis konusunda bilgim yok MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. F

Soru Migrostan xiaomi alınır mı?

Bende migrosdan aldım delta garanti fiyatlar güzel birde bütün migros şubelerinden garantiye gönderme imkanınız var herhangi bir sıkıntı yaşamadım MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. F

Tema Sapphire Yeni Tema

Teşekkürler hocam dediğiniz gibi yapınca oldu :) MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. F

Tema Sapphire Yeni Tema

Hocam link açılmadı bende MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. F

Yardım Mi6 kablosuz ekran gormüyor.

Siz ne Kullanıyorsunuz hocam rom olarak MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. F

Yardım Mi6 kablosuz ekran gormüyor.

Hocam ben 9.5.6 ya geçtiğimden beri bağlanamıyorum Samsung TV ye 3 tane TV de denedim hepsinde öyle MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt