Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar! Telefonumda YouTube uygulamasını klonlamak istiyorum ama diğer uygulamaların klonu oluşturulabilirken YouTube olusturulamıyor. YouTube uygulaması program listesinde görünmüyor bile. Bunun bir ayarı var mıdır, nasıl yapılabilir?
Redmi note 13 pro hyperos güncellemesi yaptıktan sonra YouTube, Instagram vb. uygulamalarda videolarda takılma olmaya başladı. Videolar kesik kesik oynatılıyor. Bunun bir çözümü var mıdır?
Twrp sürümünü güncellemen lazım. Ne yaparsan yap mi 5x ler hep sorunlu twrp yi güncellesen bile daha sonra gelen guncellemelerde sorun çıkarıyor. Ben en son 3. ay da güncelleme yapabildim. twrp den güncelleme yapamıyorum.guncellemeyi indiriyorum ama kuramiyorum twrp hata veriyor.
Hocam şarj boşalma sorununu çözebil diniz mi? Benim mi 5x Oreo ya güncelleştirme sonrası sizin ki gibi batarya her şey kapalı gece 12 den sabah 9 a yüzde elli civarında düşüyor.
Telefonum mi 5x eu beta rom yüklü son yüklediğim güncelleme 8.4.19 yeni güncelleme geldi 8.7.26 indirmek istediğim de guncelleyici durduruldu hatası alıyorum. Çözümünü bilen var mı?
telefona güncelleme yükledim magisk root kaldırıldı tekrar root atmak zorunda kaldım. build.prop dosyasına kod yazarak google camera yüklemiştim bu kod da silindi onu da tekrar yaptım. her güncellemeden sonra bu durumu yaşar mıyız?