fatih65 kullanıcısının son içeriği

1. F

Rom Casper Via V8 MİUİ V5 Rom Yükleme Anlatımı

Yorumlar bazen gozukmuyo
  2. F

Beyler bana niye bildirim gelmiyo delicem artik kac seferdir cevap veremiyom bazen yorumda yapamiyom bendemi sistemdemi siminti var
  3. F

kardesim bi cevap ver bari yardım edicem etmicem tel elimde bide bi sorum var sen kendi efs dpsyanı bir yere yuklesen bende indirip telin gerkli yerine atsam olurmu bide suan kullandıgın bi stabil rom varmı
  4. F

Telefon suan elimde istersen halledelimmi bu usi yoksa mecbur anakarti degistircem 250 tl anakarta vermek istemiyorum
  5. F

Kusura bakma başka telde olduğum için e postalara bakamadim kullandığım tel başkasının su bi kaç gündür zor durumdayım psikolojik bozuldu kötü zamanlar geciriyorum lütfen yardımcı ol ailemle sorunların oldugu için senle ilgilenmedik yarın tel elime geliyor lütfen şu işi halledelim istemiyorsan...
  6. F

https://www.facebook.com/fatih.ozhan.10 facebook hesabim
  7. F

face linkini atarmisin
  8. F

Telefon aciliyo
  9. F

Tel olursa ben rom isini birakcam birak eski halinde kalsin
  10. F

Onu denedim driverler yok diye gormuyo sp flash tool goruyo o gormuyo varmi sende driverler hic bi telefoncu yapamadi yedek alcaktim ama efs dosyasini bulamadim telefoncular yapamazmi bi imeilden tel cop olmaz dimi elbet yapilir dimi
  11. F

Miui 6 yukledim imil gitti nabmaliyim *#06#,yapinca bilinmiyor diyor ayarlar telefon hakkinda durum diyice imeil bilinmiyor diyor facebikk hesabinin linkini atarmisin ozelden konusalim
  12. F

Ulutan sa kardesim romu indirdimde gappa paketini bulamadim yardimci olsan
  13. F

Kardesim selamün aleyküm kusura bakma gec cevap verdik https://www.facebook.com/fatih.ozhan.10 Bu benim facebook hesabim nolur acil rom lazim bana burdan ulasabilirmisin
  14. F

Ulutan nasil twpr yada cwn yukledin bi çok siteye baktim stabil yok hep bi hata var
Üst Alt