Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bana verdiğiniz tüm ilgi ve alaka için çok teşekkür ederim. Bir türlü denk gelemedik. Forum hesabımda sorun olduğu için yorum atamıyorum mesaj alamıyordum. Eski mesajlara bekar iken bu konuya denk geldim teşekkür etmek istedim. Allah razı olsun herşey için.
kardesim bi cevap ver bari yardım edicem etmicem tel elimde bide bi sorum var sen kendi efs dpsyanı bir yere yuklesen bende indirip telin gerkli yerine atsam olurmu bide suan kullandıgın bi stabil rom varmı
Kusura bakma başka telde olduğum için e postalara bakamadim kullandığım tel başkasının su bi kaç gündür zor durumdayım psikolojik bozuldu kötü zamanlar geciriyorum lütfen yardımcı ol ailemle sorunların oldugu için senle ilgilenmedik yarın tel elime geliyor lütfen şu işi halledelim istemiyorsan...
Onu denedim driverler yok diye gormuyo sp flash tool goruyo o gormuyo varmi sende driverler hic bi telefoncu yapamadi yedek alcaktim ama efs dosyasini bulamadim telefoncular yapamazmi bi imeilden tel cop olmaz dimi elbet yapilir dimi