fatih65 kullanıcısının son içeriği

1. F

Recovery Mi 10T/Pro Orange Fox Kurulumu Beta

Merhaba hocam mi10t android 12 için orangefox çıktı mı ben bulamadım MIUI sürümü 13. Şimdiden teşekkürler
  2. F

Rom Casper Via V8 MİUİ V5 Rom Yükleme Anlatımı

Hocam bana verdiğiniz tüm ilgi ve alaka için çok teşekkür ederim. Bir türlü denk gelemedik. Forum hesabımda sorun olduğu için yorum atamıyorum mesaj alamıyordum. Eski mesajlara bekar iken bu konuya denk geldim teşekkür etmek istedim. Allah razı olsun herşey için.
  3. F

Rehber BootLoader (BL) kapatmadan CMD Komutu ile Orijinal Rom Yükleme (Video)

Hocam bu yöntem hala geçerli mi 2 yıl olmuş konu yayınlananı
  4. F

Rom Mi 9T Stabil MiuiMiX Android 10 V12 12.0.6.0

Magisk roma gömülü mü yoksa romu kurduktan sonra magisk ide mi ardından kurayım
  5. F

Yorumlar bazen gozukmuyo
  6. F

Beyler bana niye bildirim gelmiyo delicem artik kac seferdir cevap veremiyom bazen yorumda yapamiyom bendemi sistemdemi siminti var
  7. F

kardesim bi cevap ver bari yardım edicem etmicem tel elimde bide bi sorum var sen kendi efs dpsyanı bir yere yuklesen bende indirip telin gerkli yerine atsam olurmu bide suan kullandıgın bi stabil rom varmı
  8. F

Telefon suan elimde istersen halledelimmi bu usi yoksa mecbur anakarti degistircem 250 tl anakarta vermek istemiyorum
  9. F

Kusura bakma başka telde olduğum için e postalara bakamadim kullandığım tel başkasının su bi kaç gündür zor durumdayım psikolojik bozuldu kötü zamanlar geciriyorum lütfen yardımcı ol ailemle sorunların oldugu için senle ilgilenmedik yarın tel elime geliyor lütfen şu işi halledelim istemiyorsan...
  10. F

https://www.facebook.com/fatih.ozhan.10 facebook hesabim
  11. F

face linkini atarmisin
  12. F

Telefon aciliyo
  13. F

Tel olursa ben rom isini birakcam birak eski halinde kalsin
  14. F

Onu denedim driverler yok diye gormuyo sp flash tool goruyo o gormuyo varmi sende driverler hic bi telefoncu yapamadi yedek alcaktim ama efs dosyasini bulamadim telefoncular yapamazmi bi imeilden tel cop olmaz dimi elbet yapilir dimi
  15. F

Miui 6 yukledim imil gitti nabmaliyim *#06#,yapinca bilinmiyor diyor ayarlar telefon hakkinda durum diyice imeil bilinmiyor diyor facebikk hesabinin linkini atarmisin ozelden konusalim
Üst Alt