Fatih54444 kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Bölge değiştirme

Öncelikle cümleten selamünaleyküm arkadaşlar EU romda nasıl bölge değiştirebilirim Yardımcı olursanız sevinirim
  2. F

Yardım Mi 9se batarya performansı

Arkadaşlar mi9se kullanıyorum ve batarya performansı çok kötü eu stabil rom Acaba batarya performansını arttıran eu uyumlu kernel varmı yada başka bir çözüm yolu
  3. F

Yardım Hayalet dokunuş

Arkadaşlar telefonumu kırmak üzereyim mi 9se kendi kendine dokunma sorununu çözen varmı
  4. F

Yardım Mi9se ekran sorunu

Arkadaşlar günde en az 10 defa ekran sürekli kendi kendine bir yerlere girip çıkıyor dokunmatik çalışmıyor kapatıp açınca düzeliyor aldığımdan bu yana böyle sorun donanımsal mı yoksa çözümü varmı
  5. F

Hareketli Hava Durumu Widget

Elinize sağlık çok güzel hocam
  6. F

Yardım Global rom zil sesleri

Cihaz root lu değil hocam
  7. F

Evet kardeşim yinede sağol
  8. F

Arkadaşlar masik 8.0 rom kullanıyorum ekran kilidini açma ve kapama sesi su sesi ve hoşuma gitmiyor global romlardaki sistem sesleri çok güzeldi ekran kiliti açma kapama olsun silme sesi olsun globaldaki sesleri twrp den yükleme dosyası bulabilirmiyim yani global rom stock system sesleri gibi...
  9. F

Soru Masik güncelleme

Arkadaşlar masik 8.0 romdayim twrp den direk üstüne 8.2 kurunca telefon yinede sifirlaniyormu uygulama ve veri kaybı yaşamak istemiyorum veri kaybı yaşamadan 8.2 ye nasıl geçiş yaparım
  10. F

Sohbet İnsanlar neden mi 9 se beğenmiyor ?

1573335152 Yok gerçekten beğeniyor herkes
  11. F

Sohbet İnsanlar neden mi 9 se beğenmiyor ?

Güzel değilmi aradığım her şey var bu telefonda hayret Bide begenilmiyor diye ilk defa senden duyuyorum Kim alıp incelese babada alalım diyor
  12. F

Yardım Google asistan

Türkçe de iken kullanmam yani değilmi
  13. F

Yardım Google asistan

Aktif olmuyor ki 1572974112 Telefon dil Türkçe
  14. F

Yardım Google asistan

Arkadaşlar ana ekranda Google asistanı sesle uyandıra bilen var mı
Üst Alt