fatih530 kullanıcısının son içeriği

1. F

Soru 13 ultra mı 13t pro mu ?

Merhaba arkadaşlar hangisini önerirsiniz?
  2. F

Soru bootlader kilidi açmadan room değiştirebilir mi ?

Merhaba arkadaşlar kardeşim 10t pro kullanıyor. EEA rom yüklü bl kilidi kapalı kilidi açmadan Endonezya room yükleyebilir miyiz ?
  3. F

Yardım Sim kart etkinleştirme

Merhabalar arkadaşlar bu sistemi kesinlikle aktifleştirmem gerekiyor. Ne denediysem olmadı. -Rom değiştirdim - Müşteri hizmetleri ile görüştüm yurtdışı servislerim açık deneme amaçlı mesaj gönderdim gidiyor. - 2. Yuvaya taktım yine olmadı. Tavsiyeniz nedir ne yapabiliriz?
  4. F

Soru Hyperos kullanan var mı ?

Merhaba arkadaşlar 11t pro kullanıp Hyperos yükleyen oldu mu ? Memnun musunuz geçmeye değer mi ?
  5. F

Soru Veriler silinmeden hyperos nasıl yüklerim?

Merhaba arkadaşlar. Şuan Endonezya 14.0.4.0 (TKDIDXM) sürümünü kullanıyorum. İçindeki veriler silinmeden hyperos sürümünü nasıl yüklerim?
  6. F

Yardım Mi Cloud üyeliği satın alma

Merhaba arkadaşlar Mi Cloud üyeliği satın almak istediğim zaman sunucu hatası oluştu diyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  7. F

Yardım 5g mi 4g mi nasıl anlaşılır?

Merhabalar arkadaşlar cihaz 5g mi 4g mi nasıl anlaşılıyor?
  8. F

Yardım Xiomi cloud depolama alanı sorunu

Merhabalar arkadaşlar 5 GB alanın 27 GB kullanıyor diye hata alıyorum. Depolama alanına bak dediğim zamanda galeri 23 GB çıkıyor ancak galerim bomboş neden böyle olur ?
  9. F

Yardım Bekleme süresi olmadan bootlader kilidi açılabilir mi ?

Merhaba arkadaşlar bekleme süresi olmadan bootlader kilidini açmak mümkün müdür?
  10. F

Yardım Görüşme Kayıdı Yapan Room Mevcut mudur ?

Merhaba arkadaşlar. İyi günler diliyorum. mi 11 t pro için kendi rehber uygulamasını kullanan ve görüşmeleri kayıt eden room mevcut mudur ?
  11. F

Yardım Güncelleştirme sorunu

Merhaba arkadaşlar telefonumda yeni güncelleştirme mevcut bildirimi geliyor ancak güncelleştir dediğim zaman güncelsiniz hatası alıyorum. Sorun nedir sizce ?
  12. F

Yardım İmei atmak için root gereklimidir ?

Merhaba arkadaşlar hayırlı günler diliyorum. Yurtdışı cihazına imei atmak için cihazı kesinlikle rootlamak gerekiyor mu ?
  13. F

Yardım Rom tavsiyesi

Merhabalar arkadaşlar. Temiz rom kurulumu yapacağım. Ses kaydı olan Xiaomi rehber kullanan en son güncel rom hangisi?
  14. F

Yardım Yazılım Yüklerken Çöken Telefon

Merhaba arkadaşlar. Global Kararlı V12.5.3.0 RJZMIXM den Global Kararlı V12.5.7.0 RJZMIXM yüklerken telefon twrp ekranında takılı kaldı. İçinde çok önemli bilgilerim var yedek almadım ne yazık ki. Telefonu bilgisayara bağladığım zaman dosyalar sanki silinmemiş gibi duruyor. Resimde göründüğü...
Üst Alt