fatih530 kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Rom önerisi

Rom ücreti ne kadar ki hocam
  2. F

Yardım Rom önerisi

Eu romda ses kaydı ve kendi arama programı varmı hocam
  3. F

Yardım Rom önerisi

Hocalarım 14t pro kategorisine açtığım için belirtmedim Cihaz 14t pro
  4. F

Yardım Rom önerisi

Merhaba arkadaşlar. Tayland rom kullanıyorum ancak pek memnun kalmadım. Görüşme kayıtı yapan xioami çeviri ve mesaj uygulamasını kullanan başka rom öneriniz var mi?
  5. F

Soru 13 ultra mı 13t pro mu ?

Merhaba arkadaşlar hangisini önerirsiniz?
  6. F

Soru bootlader kilidi açmadan room değiştirebilir mi ?

Merhaba arkadaşlar kardeşim 10t pro kullanıyor. EEA rom yüklü bl kilidi kapalı kilidi açmadan Endonezya room yükleyebilir miyiz ?
  7. F

Yardım Sim kart etkinleştirme

Merhabalar arkadaşlar bu sistemi kesinlikle aktifleştirmem gerekiyor. Ne denediysem olmadı. -Rom değiştirdim - Müşteri hizmetleri ile görüştüm yurtdışı servislerim açık deneme amaçlı mesaj gönderdim gidiyor. - 2. Yuvaya taktım yine olmadı. Tavsiyeniz nedir ne yapabiliriz?
  8. F

Soru Hyperos kullanan var mı ?

Merhaba arkadaşlar 11t pro kullanıp Hyperos yükleyen oldu mu ? Memnun musunuz geçmeye değer mi ?
  9. F

Soru Veriler silinmeden hyperos nasıl yüklerim?

Merhaba arkadaşlar. Şuan Endonezya 14.0.4.0 (TKDIDXM) sürümünü kullanıyorum. İçindeki veriler silinmeden hyperos sürümünü nasıl yüklerim?
  10. F

Yardım Mi Cloud üyeliği satın alma

Merhaba arkadaşlar Mi Cloud üyeliği satın almak istediğim zaman sunucu hatası oluştu diyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  11. F

Yardım 5g mi 4g mi nasıl anlaşılır?

Merhabalar arkadaşlar cihaz 5g mi 4g mi nasıl anlaşılıyor?
  12. F

Yardım Xiomi cloud depolama alanı sorunu

Merhabalar arkadaşlar 5 GB alanın 27 GB kullanıyor diye hata alıyorum. Depolama alanına bak dediğim zamanda galeri 23 GB çıkıyor ancak galerim bomboş neden böyle olur ?
  13. F

Yardım Bekleme süresi olmadan bootlader kilidi açılabilir mi ?

Merhaba arkadaşlar bekleme süresi olmadan bootlader kilidini açmak mümkün müdür?
  14. F

Yardım Görüşme Kayıdı Yapan Room Mevcut mudur ?

Merhaba arkadaşlar. İyi günler diliyorum. mi 11 t pro için kendi rehber uygulamasını kullanan ve görüşmeleri kayıt eden room mevcut mudur ?
  15. F

Yardım Güncelleştirme sorunu

Merhaba arkadaşlar telefonumda yeni güncelleştirme mevcut bildirimi geliyor ancak güncelleştir dediğim zaman güncelsiniz hatası alıyorum. Sorun nedir sizce ?
Üst Alt