Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar arkadaşlar bu sistemi kesinlikle aktifleştirmem gerekiyor. Ne denediysem olmadı. -Rom değiştirdim - Müşteri hizmetleri ile görüştüm yurtdışı servislerim açık deneme amaçlı mesaj gönderdim gidiyor. - 2. Yuvaya taktım yine olmadı. Tavsiyeniz nedir ne yapabiliriz?
Merhabalar arkadaşlar 5 GB alanın 27 GB kullanıyor diye hata alıyorum. Depolama alanına bak dediğim zamanda galeri 23 GB çıkıyor ancak galerim bomboş neden böyle olur ?
Merhaba arkadaşlar telefonumda yeni güncelleştirme mevcut bildirimi geliyor ancak güncelleştir dediğim zaman güncelsiniz hatası alıyorum.
Sorun nedir sizce ?
Merhaba arkadaşlar. Global Kararlı V12.5.3.0 RJZMIXM den Global Kararlı V12.5.7.0 RJZMIXM yüklerken telefon twrp ekranında takılı kaldı.
İçinde çok önemli bilgilerim var yedek almadım ne yazık ki. Telefonu bilgisayara bağladığım zaman dosyalar sanki silinmemiş gibi duruyor.
Resimde göründüğü...