fatih38266 kullanıcısının son içeriği

1. fatih38266

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Dostlar redmi note 5 için eu betaya nasıl gecebilirim hangi dosyayı indirmem gerekir araştırdım ama çok karışık geldi bilen varsa link atabilir mi :)
  2. fatih38266

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Dostlar redmi note 5 için bugün eu betaya geçeceğim fakat güncelleme artık bitti deniliyor doğru mudur ?
  3. fatih38266

Şuan benim twrp de girdigimde şifre istiyor dahili hafıza 0 MB olarak gözüküyor twrp sürekli uçuyor bunu nasıl çözebilirim dostlar :)
  4. fatih38266

O zaman ben eu beta ya geçeyim çok teşekkür ederim :)
  5. fatih38266

Hocam betada sürekli güncelleme sıkıntısı yok mu ? Veriler kaybolmadan güncelleme yapılabiliyor mu :)
  6. fatih38266

Dostlar merhabalar redmi note 5 global rom kullanıyorum eu stable Roma geçmeyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz sizce geçmeye deger mi şimdiden sağolun :)
  7. fatih38266

Soru Bildirim iconu renkli yapma

Hocam bl kilidi açık son bir soru sorsam eu rom ile global rom arasinda fark var mı yani geçmeye deger mi sizce avantajları nelerdir
  8. fatih38266

Usta bende öyle bir ayar yok hangi rom bu acaba
  9. fatih38266

Global rom benimki hocam robot falan var hiçbir şekilde imkanı yok mu :)
  10. fatih38266

Arkadaşlar merhabalar MIUI 10 kullanıyorum telefonda pie guncellemesi yüklü sol üstte çıkan bildirim iconlarini eski MIUI sürümündeki gibi nasıl renkli yapabilirim daha önce sorulduysa kusura bakmayın :)
  11. fatih38266

Soru gCam

Ne yaptıysam ön kamerayi gcam da sağlıklı calistiramadim android 9 a geçtikten sonra ne yaptıysam olmadı halen olmuyor böyle kullanacağız artık :) acaba pixel rom kursak fark eder mi
  12. fatih38266

Soru gCam

Şuan on kamera tam anlamı ile akıcı çalışıyor mu ? Bende herşey düzgün çalışıyor fakat on kamera görüntüyü gösterirken aşırı yavaş 1561494203 Valla doğru hocam bende Oreo versiyonu uçak gibi çalışıyordu ön kamerası 9 da inanılmaz yavaş gösteriyor resim cektigimde 3-4 sn de cekiyor malesef
  13. fatih38266

Soru gCam

Arkadaşlar merhabalar telefonumun BL kilidi açık rootlu ve gcam sorunsuz kullanabiliyorum fakat android 9 guncellemesinden sonra ön kamera resmen kaplumbağa gibi ilerliyor inanılmaz fps düşüşü oldu sebebini bilen var mı magisk den falan modül mu yüklemek gerekiyor performansını arttırmak için...
Üst Alt