Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostlar merhabalar redmi note 5 global rom kullanıyorum eu stable Roma geçmeyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz sizce geçmeye deger mi şimdiden sağolun :)
Arkadaşlar merhabalar MIUI 10 kullanıyorum telefonda pie guncellemesi yüklü sol üstte çıkan bildirim iconlarini eski MIUI sürümündeki gibi nasıl renkli yapabilirim daha önce sorulduysa kusura bakmayın :)
Ne yaptıysam ön kamerayi gcam da sağlıklı calistiramadim android 9 a geçtikten sonra ne yaptıysam olmadı halen olmuyor böyle kullanacağız artık :) acaba pixel rom kursak fark eder mi
Şuan on kamera tam anlamı ile akıcı çalışıyor mu ? Bende herşey düzgün çalışıyor fakat on kamera görüntüyü gösterirken aşırı yavaş
1561494203
Valla doğru hocam bende Oreo versiyonu uçak gibi çalışıyordu ön kamerası 9 da inanılmaz yavaş gösteriyor resim cektigimde 3-4 sn de cekiyor malesef
Arkadaşlar merhabalar telefonumun BL kilidi açık rootlu ve gcam sorunsuz kullanabiliyorum fakat android 9 guncellemesinden sonra ön kamera resmen kaplumbağa gibi ilerliyor inanılmaz fps düşüşü oldu sebebini bilen var mı magisk den falan modül mu yüklemek gerekiyor performansını arttırmak için...