Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese öncelikle hayırlı sabahlar bugün çin romunu yükledim cihazıma ama tr dil destegini bir türlü halledemedim , genel olarak yapılma şekillerine baktım (minimal adbadbshell yazıp pc baglama vs ) ama yapamadım yardımcı olma şansınız
Herkese merhabalar cihazımda rom dosyası atarken yanlışkla bootlander kilidini de kapattım şuan bootlander kilidi açmak istiyorum sürekli hata veriyor ne yapmalıyım ?
Merhabalar bi konu hakkında fikriniz almak istiyorum Cihazıma fastboottan rom dosyası attım clean all demek yerine clean lock dedim ve rom dosyasını attım bootlander kilidini kapadım yanlışklıkla şimdi tekrardan açmak istiyorum ama imei attırdıgım için bootlander kilidi açılabilir mi ? Şimdiden...
Merhabalar mi10 T için rom dosyası değişim yapacağım ama indirdiğim dosya RJDINXM normalde romlar Q ile başlar( android 11 ile değişmiş olabilir mi çünkü dosya android 11 )eyapmam gerekiyor?
Merhaba öncelikle Redmi note 8 pro cihazımda bootlander kilidi açmak için cihaz ekle vb şeyleri yaptım 4 gün oldu işlemi yapalı daha ne zaman açılır ve bekleme süresinde veri bağlantısı kapatsam wifiye geçsem birşey olur mu