Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi günler arkadaşlar ev internetim çok kötü olduğundan lol valorant cs gibi oyunları kendi internetimden oynuyorum.Oynarken bir anda internet bağlantısı gidiyor ve uzun süre bağlanmıyor sebebi ne olabilir ?
Arkadaşlar 2 gündür internetim çok yavaş .Pc den oynadığım oyunları mobil internet aracılığıyla oynuyorum fakat 1 haftadır az çok problem vardı şu son 2 günde ağır pproblem var oyunları oynatmıyor bile .Çözüm önerisi ve yardımı olanlar acil yardım edebilirler mi ?
arkadaşlar iyi akşamlar google un telefon ve sms uygulamasını kullanmak istemiyorum xiaomi nin kendi uygulamalarını kullanmak istiyorum buna uygun rom önerir misiniz güncel ,hatasız ve sürekli güncellenen bir rom olursa çok iyi olur teşekkür ederim .
arkadaşlar iyi akşamlar hepinize bildiğiniz rom var mı google un telefon ve sms uygulamasını kullanmak ıstemıyorum xiaomi uygulamaları olan rom olursa efsane olur şimdiden teşekkürler
arkadaşlar google cam netflıx gıbı uygualamarı kullanamıyorum netflix e cihazınız bu sürümle uyumlu değil diyor fakat benım cıhaz rootlu degıl sorun ne acaba ?
arkadaşlar forumdaki tek tuş twrp yükleme aracından twrp yükleyemedim biri yardım edebilir mi nasıl yapacagım ? daha once ıcerısınde vardı cıhazı haftalar once eu ya cevırdım sımdı tekrar global e cevırdııgm ıcın gıttı twrp uzerınden unroot yapacagım lutfen yardım
arkadaşlar yanlışlıkla telefonu rootlamışım ve az önce sıfırdan global rom a geçtim root u nasıl kaldıracagım yuklu olan twrp gorunmuyor su an root lu gorundugunden netflıx kullanamıyorum
Arkadaşlar telefonu ilk aldığım zamanki sürüme sıfırlamak istiyorum.Global di mesela global e dönsün ve kendim rom atmak istemiyorum lütfen yardımci olur musunuz ? Geçen denedim ama hata yaptım şu an cihaz rootlu ve Netflix kullanamıyorum.
arkadaşlar az önce cihazı twrp den wipe ile sıfırladım cihaz mi9t pro elımde mevcut olan rom u yukluyorum hata verıyor lutfen yardımcı olur musunuz telefon şu an kapalı
Arkadaşlar geçen hafta eu 10.3.3.3 yüklemiştim ama cihazım globaldi şimdi global 11 indirdim yükleyemiyorum " zip treble compability " hatası alıyorum sorun ne ??