fatih erdoğan kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım redmi 9 angelica repair

redmi 9 angelica imei repair gerekiyor eng rom yükleyip repair yaptıktan sonra global rom yüklesem sorun olurmu herhangi bir yedek almadan eng rom yüklesem herhangi efs yada nvram dosyaları yedeğine ihtiyaç olurmu
  2. F

Yardım Twrp root rom

twrp yok ise benzer programları var onlar uyum sağlayabilir orangefox twrp son sürümünü deneyebilirsiniz veya efs yedekleme apk ları var deneyebilirsiniz ayrıca şöyle bir program var Xiaomi IMEI Tools v1.2 efs yedekleme işe yararmı note 12 de bilmiyorum deneyebilirisniz bilgisayar yedekliyor...
  3. F

Yardım Twrp root rom

twrp den yüklenen romlarda imei gitmez kendin efs bölümünü silmezsen tabi
  4. F

Soru Magisk te Ramdisk Hayır olarak gözüküyor sorun olur mu?

root checker apk yüklersen root olup olmadığına ordan emin olabilirsin fakat rootlu telefon bazı güvenlik açıklarına neden olur çok ihtiyacın yoksa kullanmanı tavsiye etmem veya geçici olarka kullanırsan sonrasında resmi romunu yükleyebilirsin
  5. F

Yardım MIUI 14 Endonezya Rom için Modem Dosyası

burda linkten indirebilirsin Hindistan MiUI v14 için Modem Dosyası ben kendi telefonumda denedim çalışıyor bir sorun yok canyilmazHLOS-Sweetin-v14.rar
  6. F

Yardım telefonda ses var görüntü yok

fasboottan rom yükle görüntü düzelmezse sorun donanımsaldır ,ekran veya anakart olabilir
  7. F

Yardım Ekran Kapanma süresi

sanırım istediğini apk programı ile çözebilirsin playstorede sleep timer (Uyku Zamanlayıcısı) diye bir program var işine yarar sanırım olmazza benzeleri vardır playstorede
  8. F

Rom Cihazıma Uygun Endonezya Rom Arıyorum.

EU ROMU BENDE BEĞENDİM İŞTE RESMİ OLMAMASI BENİ CAYDIRDI
  9. F

Yardım VoLTE logosu bi varmış bi yokmuş!

normal bir durum bendede wifi açınca simge görünmüyor wifi kapatınca geliyor
  10. F

Yardım Volte var Vowifi yok

evet şuan şebeke sorunsuz durumda qcn yedeği alırsan olumsuz bir durumda geri yüklersen eski haline döner eskisi gibi çalışır yedek alırken dosyaadı.xqcn değil dosyadı.qcn olarak al uzantısı qcn olsun yada hangi dosyada çalıştığını biliyorsan o dosyayı yedek olarak tutabilir yeni yedeğe gerek...
  11. F

bu qcn yi yüklmeye karar verirsen sonra şuan çalışan imei ile repair yaparsın olursa bu halde yedek alırsın olmazsa başka qcn deneyebilirsin çok kafana takıntı yapmışsan , baktın olmadı ilk önce yedeklediğin sağlamqcn yi geri yüklersin
  12. F

şebekesi çalışan qcn dosyasını qpst ile qcn yedeği alırsan olumsuz bir durumda geri yüklersen düzelir, veya twrp yükleyeip efs ve modem yedeği alıp bilgisayara veya usb belleğe yedeklersen sonra işe yarayacağını düşündüğün dosya varsa deneyebilirsiniz şunu denermisin Redmi K20 Pro QCN File –...
  13. F

Yardım Durum Çubuğunda Wifi Açikken Volte İşareti Kayboluyor

anladım hocam sanırım normali bu çünkü bende de aynı durum var wifi açtığımda görünmüyor varmı bir çözümü sanmıyorum
  14. F

Rom Global V14.0.4.0.TKFMIXM güncelleme sorunu

bu yöntemi denemiştim işe yaramıştı , twrp ile modem ve efs yedeği aldıktan sonra pc den fastboot modu ile yüklenebilir sonra yedekleri geri yüklenir bilgisayardan yüklerken dikkat edilmesi gereken flash all seçeneğini tıklamak yoksa mi kilidi kapanıyor herhangi bir aksilikte sorun yaşanır...
Üst Alt