FatalRhymer kullanıcısının son içeriği

1. FatalRhymer

Rehber Bootloader Açık ve Rootlu Cihazda Google Play'den Netflix Yükleme Rehberi

Merhaba arkadaşlar, bootloader kilidi açık ve rootlu cihazda Google Play'den Netflix nasıl yüklenir onu göstereceğim. Öncelikle bu linkte 3. çözümdeki gibi Prefences Manager uygulamasıyla cihazınızı sertifikalı hale getiriyoruz(Eğer sertifikalı değilse tabiki, bunu Google Play'e girip ayarlardan...
  2. FatalRhymer

Yardım Aramalar Bazen Gelmiyor

Note 6 Pro cihazımda xiaomi.eu 11.0.1 rom yüklü. 3-4 sürümdür eu rom kullanıyorum. Hattım Vodafone, kullandığım tüm sürümler dahil aramalar ve kısa mesajlar bazen gelmiyor cihazı uçak moduna alınca veya yeniden başlatınca düzeliyor. Bu sürede bende arama yapamıyorum ve mobil veri kullanamıyorum...
  3. FatalRhymer

Soru Parmak izi ile selfie

Kameraya girip ayarları açın şöyle bir yer var. Cihazım Note 6 Pro . Sizde de vardır zannediyorum.
  4. FatalRhymer

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Xiaomi.Eu MIUI v10 V10.3.6.0 PEKMIXM Stabil

Romda hatalar var bir önceki sürümde kalınabilir. Mesela bazen hiçbir uygulama açılmıyor, kendi kendine uygulamalar kapanıyor. Cihazı yeniden başlatınca düzeliyor.
  5. FatalRhymer

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Xiaomi.Eu MIUI v10 V10.3.6.0 PEKMIXM Stabil

Eu romda ota yok mu? Güncelleyicide gözükmüyor.
  6. FatalRhymer

Yardım C2api yi etkinşnleştiremiyorum

Magiskten aşağıdaki modülü yükleyin ve cihazı yeniden başlatın o zaman aktif oluyor.
  7. FatalRhymer

Soru Note 6 pro çabuk şarj bitme

Evet geçmezse servise gönderin.
  8. FatalRhymer

Soru MIUI güncellemeleri ile vasat olan kamera

Gece çekimleri için Google Camera yükleyin hepsinden daha iyi performans alacaksınız.
  9. FatalRhymer

Soru Note 6 pro çabuk şarj bitme

Eğer stock global romdaysanız böyle bir sorun yok. Donanımsal bir sıkıntı olabilir. İsterseniz cihazı sıfırlamayı deneyin. Açılışta gmail ve miui hesabınızı isteyecek, şifreleri bildiğinizden emin olun. Güncelleme ise geri çekildi ve henüz yayınlanmadı.
  10. FatalRhymer

Yardım Note 6 pro güncelleme sorunu

Evet güncelleme geri çekildi o yüzden yüklenmiyor.
  11. FatalRhymer

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.5.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

Xiaomi bir şeyler çeviriyor herhalde, güncellemeler hep geri çekiliyor. :D
  12. FatalRhymer

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.5.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

Güncellemede bir sıkıntı gözüküyor mu? Camera2api ve Google Camera sağlıklı çalışıyor mu? Bu konuda bilgi alabilirsek güzel olur.
  13. FatalRhymer

Yardım Camera2api | Note 6 Pro

Rica ederim.
  14. FatalRhymer

Yardım Camera2api | Note 6 Pro

Bende 9 yüklü olmuyor diğer yöntemler.
Üst Alt