Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, bootloader kilidi açık ve rootlu cihazda Google Play'den Netflix nasıl yüklenir onu göstereceğim.
Öncelikle bu linkte 3. çözümdeki gibi Prefences Manager uygulamasıyla cihazınızı sertifikalı hale getiriyoruz(Eğer sertifikalı değilse tabiki, bunu Google Play'e girip ayarlardan...
Note 6 Pro cihazımda xiaomi.eu 11.0.1 rom yüklü. 3-4 sürümdür eu rom kullanıyorum. Hattım Vodafone, kullandığım tüm sürümler dahil aramalar ve kısa mesajlar bazen gelmiyor cihazı uçak moduna alınca veya yeniden başlatınca düzeliyor. Bu sürede bende arama yapamıyorum ve mobil veri kullanamıyorum...
Romda hatalar var bir önceki sürümde kalınabilir. Mesela bazen hiçbir uygulama açılmıyor, kendi kendine uygulamalar kapanıyor. Cihazı yeniden başlatınca düzeliyor.
Eğer stock global romdaysanız böyle bir sorun yok. Donanımsal bir sıkıntı olabilir. İsterseniz cihazı sıfırlamayı deneyin. Açılışta gmail ve miui hesabınızı isteyecek, şifreleri bildiğinizden emin olun. Güncelleme ise geri çekildi ve henüz yayınlanmadı.