Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlıkta yazdım. Lenovo LP1 cihazım farklı telefonlar ile eşleniyor fakat POCO M3 cihazım ile eşlenmiyor. Önceden replika (ne yazık ki dolandırıldığım) Mi Buds ile denedim onda sıkıntı yoktu. Lenovo da dendiğim zaman telefon "Bağlanılamadı Şu sorunlar olabilir :Kapsama alanı dışıında olabilir ...
Arkadaşlar bir poco m3 cihazım var. Rom atıldı sonrasında fab. ayarlarına sıfırla dedim kapandı her şey tamam. Daha öncesinde de aynısını olmuştu ekrana falan hiç yazı gelmiordu şarjının bitmesini bekledim sonra şarja takınca Reboot menüsünden halletmiştim. Bu sefer şarja takınca yine şarj...
Arkadaşlar POCO M3 cihazım kapandı (daha öncede olmuştu) bunun ya şarjının bitmesi lazım ya da batarya ile güç bağlantısının kesilmesi lazım. Sorum şu araka kapak nasıl açılır? veya Telefon kapalıyken şarjı kaç gün sonra biter?
POCO M3 cihazım var fakat çoğu zaman insanlar aradığı zaman "Aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor" diyor. Telefon elimde açıksa eğer sıkıntı olmuyor ( ya da bana öyle geliyor) yardım ederseniz çok sevinirim