Farukmurat kullanıcısının son içeriği

1. Farukmurat

Yardım Telefonun bazen şarj olup bazen olmaması

Arkadaşlar merhaba, Mi 8 cihazım var. Telefonum bazen şarj oluyor bazen şarj oluyor gibi gösteriyor ama şarj olmuyor. Sorun kablo veya adaptörde değil denedim diğer telefonumu şarj edebiliyor. Bataryayı değiştirdim öyle de sorunu çözemedim. Götürdüğüm telefoncu sorun sokette olsa telefondan...
  2. Farukmurat

Yardım Batarya kullanımındaki "diğer" kısmı

Merhaba, Bataryamın son zamanlardaki durumundan hiç memnun değilim. "Diğer" kısmı ekran, whatsapp ve instagram'dan daha fazla pil tüketiyor. Ayrıca uygulamaları kapattığımda otomatik başlatmaları kapalı olduğu halde kendiliğinden açılıyor. (Play store, Facebook vb.) Bir önerisi veya bir çözümü...
  3. Farukmurat

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

Denicem hocam gözlemleyip bakıcam. Aklıma gelmemişti hiç otomatik başlatma. Teşekkür ederim MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Farukmurat

Tüm uygulamaları kapattığımda uygulamalr kapanmıyor. Hatta açmadığım uygulamalar da açılıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Farukmurat

Bildirim çubuğunda 4.5 g yazısını LTE ile nereden değiştiriyorduk arkadaşlar bi yardım edecek var mı?
  6. Farukmurat

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Tamamen umutsuz bir şekilde güncellemeyi denetledim 10 dk önce. Bi baktım gelmiş. Çocuklar gibi sevindim. Bizi ne hale düşürdüler ya bu kadar bekletip :D
  7. Farukmurat

Şuraya bakın abi. Mi6 alıyor güncellemeyi, Mi8'in sadece bir kısmına veriyorlar. Müşteri memnuniyetini düşürecek hareketler bunlar. Şahsen benim geçen senenin amiral gemisinde kullanamadığım arayüzü, adam 2 sene önceki telefonda kullanamıyorum. Ne olursa olsun rezillik...
  8. Farukmurat

Nasıl iş yapıyolar cidden anlamıyorum. Zaten sürümleri betada ters edebileceğin bir sürü kullanıcı var. Bir de globalini yayınlayınca tekrar test ettiriyorlar. İnsanlar burda büyük bir hevesle miui11'i bekliyor...........
  9. Farukmurat

Bende de seçilmiyor saçma bi şekilde. Diğer tüm bölgeler seçiliyo hindistan seçilmiyor
  10. Farukmurat

Bana da aynı hatayı verdi. OTA dan gelmesini bekleyeceğiz artık
  11. Farukmurat

Bu dosyayı indirip yükleme paketi seç diyip yüklesem telefon sıfırlanmaz değil mi?
  12. Farukmurat

İthalatçı garantim mevcut ama twrp vs magisk gibi şeyler kullanmayı bilmiyorum ve istemiyorum da ayrıca. Eu rom da ota üzerinden geliyor mu güncelleme yoksa bilgisayardan mı yüklemeliyim? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Farukmurat

Her telefona geldi, mi 8 e üvey evlat muamelesi yapıyorlar resmen. Sinir bozucu bi durumun içerisindeyiz.
  14. Farukmurat

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Madalya ve güzel içerik için teşekkür ederim
Üst Alt