farukkk kullanıcısının son içeriği

1. farukkk

Soru Bu temayı Türkçeleştirme yapabilecek varmı

Arkadaşlar çok beğendiğim çok fazla özelliği olan bu temayı türkçeleştirebilecek olan varmı? https://www.mediafire.com/file/4rpavpxq82seg2w/AP+Promax+V5+(2).mtz/file
  2. farukkk

Mod Miui System Launcher, Temalar, App Vault HolyBear Mod

Theme Manager Mod • İngilizce temalar + İçe Aktar düğmesi • Tüm Süper Simgelerin kilidi ücretsiz olarak açıldı • Endonezya sunucusuna göre • Global/Indo/Eu/Cn Rom'larda sorunsuz çalışıyor • Çevrimiçi Aod, Simgeler, Dinamik duvar kağıtları • Yeni Miui widget'larını destekler •Turkce dil vardır...
  3. farukkk

Mod Ekran Resmi alma telefon çerçevesi ekleme.

Ekran Resmi alma telefon çerçevesi ekleme magisk modülü dür. Test ettiğim cihaz 12.5 mi 9 se android 11 cihazlar içindir. Modülü yükledikten sonra 3 parmak ile ekran resmi alın ekran resmini kaydetmeden üzerine tıklayın cihaz çerçeve ekle seçeneğini işaretleyin bu kadar. Güle güle kullanın...
  4. farukkk

Yardım Eu rom hava durumu widget sorunu

Mi 9 se eu rom miu 12.6 21.11.24 en son beta romdayım hava durumu widgetinde işaretlediğim bölgede dil bir Türlü Türkçe olmuyor ne yapabilirim.çözümü varmı sadece bu alanda durum böyle.
  5. farukkk

Soru Çözüldü.Mi 9 se Eu Rom 21.9.28 galeride sorun

Mi 9 se Eu Rom 21.9.28 galeride sorun çekilen fotoğraflar galeride görünmüyor sizlerdede böyle bir sorun varmı?
  6. farukkk

Rom Mi 8 se Miu 12.5 güncellemesi hakkında

Arkadaşlar birçok haberde mi8 se nin miu 12.5 güncellemesini alacağını okudum. Nezaman gelir, bilgisi olan yada gelişme var ise buradan paylaşalım.
  7. farukkk

Rom [Android Q]Mi 9 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

En günceli kurabilirsiniz sıralama yok
  8. farukkk

Recovery [Android Q] Xiaomi Mi 9 SE - Twrp 3.3.1-1018 Tek Tuş Yükleme Aracı

Evet twrp yi güncelleyin sonra dosyaları görür
  9. farukkk

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Çift tıklama ile ekran açma ve kapama ayarı ingilizce kalmış.
  10. farukkk

Rom Mi 9 SE Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve v10.3.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

9.7.11 i bir gündür kullanıyorum sorun yok mükemmel.
  11. farukkk

Haber Masik Romdan Global Beta Geçişi;

Evet hocam birçok defa twrp uçunca sizin yazınızda yazılanları yaptım sorun ortadan kalktı.
  12. farukkk

Haber Masik Romdan Global Beta Geçişi;

Rom kurarken hep bu sıralamayı kullanın.
  13. farukkk

Yardım Mi 9se sürekli fasboot

Twrp yükledikten sonra resimde paylaştıklarımı yaparak istediğiniz romu kurabilirsiniz
  14. farukkk

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

Turkcell faturalı Vodafone kontörlü çift hat kullanıyorum.
  15. farukkk

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

Voltede vofi de aktif mi9 se eu rom beta yüklü sadece kodları girdim.
Üst Alt