farukderm kullanıcısının son içeriği

1. F

Rom [Android 10] [MIUI12] Mi Note 10 / Mi Note 10 Pro - CC9 Pro Masik ™ Premium - Masik ™ X 16.1

Merhaba rr Remix romu kullanıyorum mi hesabı kilitli olduğundan bunu kurup mi hesabi bypass edilir mi
  2. F

Çözüldü Merhaba mi hesabı kilitli olduğundan Resurrection Remix kullanıyorum

Sorun çözüldü sayılır önceden de olmuştu Google uygulamaları nin verilerini ve önbelleği temizledim düzeldi
  3. F

O zaman aosp tabanlı işletim sistemi kullanmaya devam diyorsunuz
  4. F

Merhaba mi hesabı kilitli olduğundan Resurrection Remix kullanıyorum kilidi bypass ederek kullanmaya devam ediyorum aynı şekilde MIUI tabanlı işletim sistemi kullanabilirmiyim rr Remix te Google Play hizmetleri çalışmayı durdurdu hatası alıyorum arasıra telefon mi note 10
  5. F

Rom CipherOS-1.7-Astra Android 11 (Note 10, Pro, CC9)

Merhabalar kullanan test eden varmı stabil mi RR kullanıyorum arasıra Google Play hizmetleri çalışmayı durdurdu hatası veriyor geçmeyi düşünüyorum
  6. F

Rom Mi Note 10 / Pro Resurrection Remix 8.6.6 ( AOSP )

merhaba benim mi hesabı kilitlendiği için bu romu kurdum find device xiaomi account cloudservices dosyalarını sildim mi account sormuyor.ben şimdi imei attıracam sıkıntı olur mu bu romda şuanda imei ler boş gözüküyor.imei repair ile denedim başka romda beceremedim bir tane lg optimus vardı eski...
  7. F

Rom Xiaomi Mi CC9 Pro/Redmi Note 10 ENG Rom - Fabrika Yazılımı

tamam teşekkürler ilgilendiğiniz için
  8. F

olmadı diğer hafta xenex ten para karşılığı düzeltcez pixel expreince kurmuştum onda mi acc. istemedi imei atılırmı o şekilde
  9. F

mi accountla başım dertte telefonu yurtdışı aldım yanlışlıkla factory format attım mi hesabını silmek çözüm olabilirmi acaba dedim birde persist flashlamazsak nasıl olur parmak izi
  10. F

evet mi account birde telefonun kapağını açmak gerekiyormu
  11. F

bunu yüklersek mi account ı kapatabilrimiyiz
Üst Alt