Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar uzun süredir bu romu kullanıyorum başka romlarıda deniyorum zaman zaman ama hiçbirinde bundaki reklam engelleme yok
Adaway tarzı programlarda yüklemek istemiyorum varmı çaresi
Kulaklık ses ayar kısmında sıkıntı var durduruldu diyip durdu ayar yaparken
Karanlık modda çok ince buglar var
Arada tuş kilidini açtığımda kasmalar oluyor ana ekran gelirken
Son betadan geçtim ota ile
Telefonum ( mi9t pro ) kafalama banyonun zeminine atlayış yaptı ekranın üst tarafında iki yerden çatladı dokunmatikte sorun yok işlevleri yerinde sadece camda çatlak var komple ekranını değiştirmekmi gerekli yoksa başka yolu varmı bilen eden başına gelen varsa bir yorum yaparsa sevinirim
Mi9t pro için kullanıyorum köşeleri baya dikkatli milimetrik değil nanometrik özenle yapmanız lazım yoksa oturmuyor
2 adet almıştım birini takarken yaklaşık bir metreden fayansa köşesinden dik bir şekilde düştü kaplama üzerindeyken yani , kaplama telefonun düştüğü yerde direk buharlaşmış haha--...
Herkese iyi günler mi9t pro alalı 1 ay kadar oldu aldığımdan beri kamerada bir problem var araştırdım bayağı ama web'de böyle bir sorunla karşılaşan bulamadım
Sorunum kamerada ön yada arka farketmez çekme tuşuna bastığım zaman 1 defa çekiyorsa 5 defa hiç oralı olmuyor ai kameradan mı anlamadım...
Bende yeni konu açmak yerine burda bir sorunumu yazayım
Kameranın fotoğraf çeken noktası yani beyaz daire denklanşör vs zormu basıyor banamı öyle geliyor fotoğraf çekerken tutup basınca hemen çekmiyor birkaç kere basmam gerekiyor tuşa başına gelen oldumu