FarSeer kullanıcısının son içeriği

1. FarSeer

MIUI 12 Masik X 16.1 [MIUI 12] Rom İndirme Bağlantıları

Hocam bunu yaptım fakat mobil veriyi kullanamadım sonrasında 1634566006 Hocam bunu yaptım fakat mobil veriyi kullanamadım sonrasında
  2. FarSeer

MIUI 12 Masik X 16.1 [MIUI 12] Rom İndirme Bağlantıları

Arkadaşlar uzun süredir bu romu kullanıyorum başka romlarıda deniyorum zaman zaman ama hiçbirinde bundaki reklam engelleme yok Adaway tarzı programlarda yüklemek istemiyorum varmı çaresi
  3. FarSeer

İnceleme Sizin favori tarayıcınız hangisi?

Masaüstü : Opera Telefon : Opera Neden Opera kullandığım konusunda en ufak bir fikrim yok ama
  4. FarSeer

Rom MIUI 12 Mi Room Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Aynen hocam biliyorum ama büyük ihtimal kısa zamanda tekrar bi yama gelir ilk olduğu için tekrar uğraşmak istemedim :P
  5. FarSeer

Rom MIUI 12 Mi Room Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Kulaklık ses ayar kısmında sıkıntı var durduruldu diyip durdu ayar yaparken Karanlık modda çok ince buglar var Arada tuş kilidini açtığımda kasmalar oluyor ana ekran gelirken Son betadan geçtim ota ile
  6. FarSeer

Yardım Ekran değişimi

Telefonum ( mi9t pro ) kafalama banyonun zeminine atlayış yaptı ekranın üst tarafında iki yerden çatladı dokunmatikte sorun yok işlevleri yerinde sadece camda çatlak var komple ekranını değiştirmekmi gerekli yoksa başka yolu varmı bilen eden başına gelen varsa bir yorum yaparsa sevinirim
  7. FarSeer

Yardım Mi 9 komple kaplama

Mi9t pro için kullanıyorum köşeleri baya dikkatli milimetrik değil nanometrik özenle yapmanız lazım yoksa oturmuyor 2 adet almıştım birini takarken yaklaşık bir metreden fayansa köşesinden dik bir şekilde düştü kaplama üzerindeyken yani , kaplama telefonun düştüğü yerde direk buharlaşmış haha--...
  8. FarSeer

Haber Amazfit powerbuds

Çok iyi gözüküyor
  9. FarSeer

Sohbet Toplama pc kasa

Ekran kartını unuttunuzmu yoksa onboardlamı oynamayı düşünüyorsunuz
  10. FarSeer

Bu Temayı Bilen Var Mı?

Ne insanlar var yahu
  11. FarSeer

Yardım Kamera sorunu

Herkese iyi günler mi9t pro alalı 1 ay kadar oldu aldığımdan beri kamerada bir problem var araştırdım bayağı ama web'de böyle bir sorunla karşılaşan bulamadım Sorunum kamerada ön yada arka farketmez çekme tuşuna bastığım zaman 1 defa çekiyorsa 5 defa hiç oralı olmuyor ai kameradan mı anlamadım...
  12. FarSeer

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Selamlar bende mi note 3 ten sonra mi9t pro alarak aranıza katıldım madalyamı isterim rock~~
  13. FarSeer

Yardım Kamera sorunu Mi9T

Bende yeni konu açmak yerine burda bir sorunumu yazayım Kameranın fotoğraf çeken noktası yani beyaz daire denklanşör vs zormu basıyor banamı öyle geliyor fotoğraf çekerken tutup basınca hemen çekmiyor birkaç kere basmam gerekiyor tuşa başına gelen oldumu
  14. FarSeer

Rehber Mi Note 3 için Test Point Metodu ile Unbrick Yapma Anlatımı

iyi günler mi note 3 sahibiyim xiaomi.eu romun 8.8.9 v10-8.1 versiyonunu flashladım , yani flashlamaya çalıştım bootloader açtım root wipe hepsini internette okuyarak adım adım yaptım error 7 hatası verdi ve unlocked yazısında kaldı bootta araştırdım 7 hatasında romun bazı dosyaları değiştir...
Üst Alt