Farox kullanıcısının son içeriği

1. Farox

Soru Xiaomi Mi 11 Lite 4G (Courbet) EU Rom Kritik Sorun

Bilindiği üzere bu cihazlar için offical yayınlanan bir recovery malesef yok, geçtiğimiz günler de mi11 lite cihazı için V13.0.9.0.SKQMIXM recovery olarak eurom yayınlandı ama yükseltme sırasında rom hata verdi ve yüklenmedi twrp ekranına geri döndü, birkaç gün önce eurom V13.0.10.0.SKQMIXM...
  2. Farox

Soru BL Kilidini Kapatma Hakkında

Merhabalar, Geçtiğimiz haftalar da cihazımı servise verdim BL kilidini kapatarak ve TR Rom yükleyerek buraya kadar sıkıntı yok, ancak servisten telefonu teslim aldığımda Global Rom yüklendiğini gördüm ve sordum da, onlarda TR Rom sıkıntılı biz de Global Rom yüklüyoruz dediler servisten ayrıldım...
  3. Farox

Yardım Mi 10T Lite EU Rom Hatası Hakkında

Merhaba, Son bir haftadır denemediğim rom kalmadı sırf bu miui arama ve mesaj uygulaması için ancak şöyle sıkıntılar çıktı. Telefonum yeni aldığım mi10t lite eurom son version 12.5.4 sürümünde telefon ve mesajlaşma uygulamalarında ilk açınca yenileme süresi 1 saniye sürüyor, şöyle ki mesaj...
  4. Farox

Yardım Redmi Note 8 EUROM MIUI 12 v12.0.3.0 Uygulama Güncelleyici Hakkında

Merhaba, Uzun süredir EUROM kullanıyorum ama bir eksiklik bu telefonda dikkatimi çekti, diğer EUROM'larda bulunan uygulama güncelleyici Note 8 modelinde romda eksik ne yaptıysam bulamadım xxxx.xxxxx.discovery uygulaması da eksik dışarıdan yüklemek istedim güvenli kaynakta bulamadım, bu...
Üst Alt