Farox kullanıcısının son içeriği

1. Farox

Soru iPhone kayıt süreci

BTK haricinde nasıl yapılıyor bu işlemler legal mi yoksa imei değişimi olacak şekilde mi yapılıyor piyasada bu işi yapanların olduğu söyleniyor bir iPhone kaydını nasıl yapacaklar ben anlamadım bilen varsa yazarsa aydınlatıcı olur
  2. Farox

Soru iPhone kayıt süreci

Geçmiş olsun.
  3. Farox

Tavsiye Xiaomi pro 2 scooter 40km hıza çıkarma

Denedim ama olmadı o da yine bir türlü eski sürüme dönmedi bende en sonunda sattım kurtuldum hayatıma soktuğum xiaomi ne varsa elden çıkarttım onvo diye bir marka aldım çok daha güzel ve kaliteli memnunun size de tavsiye edebilirim ve motor gücü yüksek olmasından mütevellit daha hızlı ve güçlü.
  4. Farox

Çözüldü EU Rom Ayarlardan Global Versiyon Gibi Güncellenebiliyor Mu?

EU ROM güncelleme yaparken telefon çötü ve yeniden kurmak zorunda kaldım buradan eu rom kuracakalra tavsiyem kesinlikle uzak durun stabil değil eskisi gibi asla değil tr dil sorunu var ve verilerinize benim gibi elveda diyebilirsiniz.
  5. Farox

Yardım Reklamlar Hk.

Her zaman dediğim gibi, Xiaomi pişmanlıktır. Uzak durmakta fayda var, Daha çok insana ulaştıkları için istedikleri gibi at oynatıyorlar. Bootloader kilidi açarak farklı bir rom yükleyin derim ama birçoğu rezalet halde.
  6. Farox

MIUI 13 "Xaomi Redmi Note 10 Pro Çağrı Kaydetme"

Download Xiaomi Firmware - MIUI Download - Mi ROM - MiFirm adresinden istediğini gir indir.
  7. Farox

Rom Mi 11 lite Xiaomi Eu Stable Miui 14 Kurulumu

Eurom da şebeke de ve internette sorun yaşadım ben, mesela hat açık olduğu halde internet yoktu, Türkçe çeviri iyi değil birçok yer de ingilizce metinler var ve en önemlisi aşırı hantal hale geldi ve bataryayı adeta emdi gün boyu bende yeniden Endonezya sürüme geri geldim benim tecrübelerim bu...
  8. Farox

Soru en stabil ve sorunsuz rom

Crdroid güzel ama tek sorum miuicamera olmaması gcam 64mp çalışmıyor çekim yapamıyor, kamera özelliklerini de kullanmak sıkıntı oluyor,
  9. Farox

Eurom yok linkte bunlar resmi sürüm anlaşılan
  10. Farox

en son çıkan sürüm V13.0.10.0.SKQMIXM ama recovery olarak geldi ve ne yaptıysam yüklenmiyor twrp bile hata veriyor, ne diye fastboot sürüm değil de böyle recovery sürüm yayınladılar anlamak garip eurom bug dolu eskisi gibi değiller endonezya roma geçtim şuan memnunum.
  11. Farox

Yardım Operatör seçimi

O kadar emin yazmışsınız ki, bilmesem inanacağım. Şuan çekim olarak zayıf olan telekom çekim kalitesine nperf sitesinden bakabilirsiniz. Bu arada Vodafone bildiğim kadarıyla 37 ülkede faaliyet gösteriyor, kıyas bile edilemez. Bu arada, ilk olarak 2018 yılında Vodafone ve Huawei, 6 GHz altı...
  12. Farox

Yardım Operatör seçimi

Vodafone'dan şaşma derim, çok gezen birisi olarak Turkcell' de kullanıyorum ikinci hat olarak ama çekim kalitesi ve f/p olarak Vodafone'nun yanından bile geçemez.
  13. Farox

Sıcak Fırsat Nova Launcher Prime 1,09₺

Şahsi kanaatim gereksiz bir launcher zamanında ücretli versiyonunu almıştım bunun da ama ücretsiz birçok launcher bundan daha iyi özellikle microsoft launcher.
  14. Farox

İpucu XİAOMİ Hızlı Şarj Aktif Etme

Bilgi için teşekkürler, laucher yerine QuickShortcutMaker programını indirip şarj diye aratınca da ilgili menü geliyor hatta ters şarj özelliğinide açabilirsiniz yani pilinizi paylaşabilirsiniz. bilginize.
Üst Alt