farkimizolmali kullanıcısının son içeriği

1. F

Çözüldü Usb bağlantısı gidip geliyor

Merhaba arkadaşlar telefonum mi 10t pro miui 13.0.5 endonezya sürümü yüklü. Bugün android auto destekli bir arabaya telefonumu bağladım bağlantı gidip gidip geliyor. Kablosu orjinal başka kablo ile de denedim yine düzelmedi. Başka bir mi 10t pro ile denedim sorunsuz bağlandı. Lütfen videoyu...
  2. F

Yardım Mi 10t pro sebeke gidiyor

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 senedir mi 10t pro kullanıyorum. Son zamanlarda telefonla konuşurken olsun evde dışarıda herhangi bir yerde olsun durup dururken sebeke gidiyor sonra 1 dakika içinde geri geliyor. Imei kontrolü yaptım bir problem yok. Yardım edebilecek var mı?
  3. F

Yardım Mi 10t pro nfc çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba daha önce global rom ve eu rom kullandım nfcde bir sorun yaşamamıştım ama şimdi telefonda fastboot endonezya romu kurulu nfc okuturken hata veriyor ne yaptıysam düzelemedim yardımlarınızı bekliyorum.
  4. F

Yardım Pubg ısınma sorunu

Mi 10t pro kullanıyorum eu rom kurmuştum pubg oynarken telefon ateş gibi oluyor oynayamıyorum. Cpu 60 derece batarya 45 derece. Bir çözüm yolu var mı acaba?
  5. F

Yardım Mi 10t pro ekran paneli

Merhaba arkadaşlar mi 10t pro da ekran paneli markasını öğrenmenin bir yolu var mı? Tüm yöntemleri denedim pes ettim
  6. F

Yardım Wifi Çok Şarj Yiyor

Merhaba arkadaşlar telefonum mi 10t pro. Alalı daha 2 hafta oldu ama şarjı çok çabuk bitiyor 6 saat ekran süresi zor alıyorum. Pil kullanımına baktım wifi çok sarj yiyormuş sebebini bilen ya da çözüm üretebilecek var mı acaba? Eu rom kullanıyorum
  7. F

Yardım Volte açıkken sms gönderememe

Meehaba arkadaşlar telefonumu yeni aldım mi 10t pro. 2 gündür sms gönderememe sıkıntısı yaşıyordum tüm çözümleri denedim olmadı ama volteyi kapatınca düzeldi. Eski telefonum da redmi note 9 pro idi onda bir sorun yaşamadım. Ben hem volteyi kullanmak hem de smsi rahatca göndermek istiyorum ne...
  8. F

Yardım Telefonum neden soluk çekiyor?

Merhaba arkadaşlar telefonum redmi note 9 pro. Kvk garantili olarak aldım 6 ay önce. Benim telefonun kamerası çok soluk çekiyor garantiye de gönderdim format atıp göndermişler bir değişiklik yok. Farkı anlamak için örnek koyuyorum buraya. Arkadaşın telefonu 9s ama çok güzel çekiyor. Kamerada toz...
Üst Alt