Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar az önce farkettim ve indirip kurdum. İşin ilginç yanı, sim 2 de kullanım hakkım dolmuştu ve sim 1 geçmiştim bu sabah. Bu romu yükleyince sim 1 aktif olmadı ve sim 2 tekrar aktif oldu. Nedenini bilmiyorum. (Orjinal imei duruyor, direnç attırmadım)
Link: ElitrHeyper OS 1.0.8
Herkese iyi günler. Telefonum Mi10t Pro. Kumanda özelliği mevcut (kızıl ötesi - ir remote). Elimde bahçe kapısının kumandası var. Bu kumandadan çıkan sinyali telefondaki kumandaya tanımlayabilir miyim? Karşışıklı tanıtma şeklinde. Oluyorsa nasıl olur, programı varmı. Bilen ilgilenen varsa...
Telefon Mi10T pro. Hamgi romu yüklesem sona doğru loop17-18-18 ibareleri yüklenemedi gibi kırmızı bir uyarı çıkıyor. Bunun ne anlama geldiğini bulamadım. Zararı varmıdır yoksa normal bir durum mudur. (en son eu 12.5.4 yüklerken olan ekran görüntüsü paylaştım)
Arkadaşlar telefon malumunuz mi10t pro. EU. 12.5.4 yüklü. Bu zamana kadar ya farketmedim yada bu sürümde oluyor ; telefonla flaşla birlikte video çektiğimde (1080p/60fps) yaklaşık 1.5 dakika sonra, aşırı ısınmadan dolayı flaşı kapatıyor. Elimle kontrol ettiğimde çok yüksek bir sıcaklık yok...
Arkadaşlar 4-5 aydır mi10t pro kullanıyorum (8/128 modeli). Daha önce oneplus kullandığım için bu sefer xiaomi olsun istedim. Telefon beklentilerimi 8/10 oranında karşıladı. Oyuncu değilim. İnternet ve foto odaklı kullanıyorum. Şuan aklımda oneplus 8t'ye geçme fikri var. Geçmeye değer mi? Sizce...
Bu romun bana göre artıları
-Şarj süresi
-Akışkanlık
-İnternet işleme hızı (hattım Turkcell)
- herhangi bir donma, kasma, takılma yaşamadım
Eksileri
-Kamera performansı kötü, netleme sorunu var
-Konuşma esnasında yakınlık sensörü hatası olabiliyor ara sıra
- telefon açıldığında hat ve İnternet...
Arkadaşlar 2-3 gündür kendim kullandığım ve gayet stabil çalışan gcam linkini ve kurulumunu vericem.
1-İlk öncelikle aşağıda verdiğim gcam linkinden apk dosyasını indirip telefona kurulumu yapıyoruz. Tüm izinlere evet diyoruz. Daha sonra yüklenen programın içine girerek, (ayarları açmak için apk...