Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese kolay gelsin. Redmi K60 pro cihazıma direnç attırdıktan sonra navigasyon Sorunu yaşamaya başladım. Navigasyon yerimi buluyor, sinyal alıyor fakat rota çizdiğimde ilerlemiyor. Yazılımsal olduğunu düşünerek format attım ama düzelmedi. Başın gelen varmı? Direnç atmakla bi bağlantısını varmı?
Arkadaşlar az önce farkettim ve indirip kurdum. İşin ilginç yanı, sim 2 de kullanım hakkım dolmuştu ve sim 1 geçmiştim bu sabah. Bu romu yükleyince sim 1 aktif olmadı ve sim 2 tekrar aktif oldu. Nedenini bilmiyorum. (Orjinal imei duruyor, direnç attırmadım)
Link: ElitrHeyper OS 1.0.8
Reis haklısın ben de herzaman temiz kurulum yaparım. Bunu silip temize geçicem tabiki. Sadece buna rağmen yani üstüne kurmama rağmen telefon çok akıcı oldu demek istedim. Bildirim olarakta, bildirim simgelerinde sıkıntı var. Yani arayüz daha iyi olabilirdi demek istedim. İngilizce olan yerler...
Dün direk var olan romun üzerine kurdum, temiz kurulum yapmadım, rom inanılmaz akıcı fakat çokça bildirim hatası, çeviri hatası var. Kamera daha iyileştirilmiş geldi.