FarFara kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Navigasyon ve şebeke problemi

Eliteroms 1.0.8 denedin mi?
  2. F

Çözüldü Navigasyon Sorunu

Romu değiştirince düzeldi şükür.ilgilenenlere teşekkürler
  3. F

Test yaptım. Gps çalışıyor. Google haritalarda rota çizdiğimde ilerlemiyor. HyperOS 1.0.8 kullanıyorum.
  4. F

Herkese kolay gelsin. Redmi K60 pro cihazıma direnç attırdıktan sonra navigasyon Sorunu yaşamaya başladım. Navigasyon yerimi buluyor, sinyal alıyor fakat rota çizdiğimde ilerlemiyor. Yazılımsal olduğunu düşünerek format attım ama düzelmedi. Başın gelen varmı? Direnç atmakla bi bağlantısını varmı?
  5. F

Yardım K60 Pro Sim1 Sim2 Sorunsalı

Aynı sorun bende de var. Telefon kapanmadığı sürece simde sorun olmuyor. Kapanıp açıldığında diğeri aktif oluyor
  6. F

Rom Redmi K60 Pro Elite Hyper OS 1.0.8 Kararlı (Stable) Rom

Arkadaşlar az önce farkettim ve indirip kurdum. İşin ilginç yanı, sim 2 de kullanım hakkım dolmuştu ve sim 1 geçmiştim bu sabah. Bu romu yükleyince sim 1 aktif olmadı ve sim 2 tekrar aktif oldu. Nedenini bilmiyorum. (Orjinal imei duruyor, direnç attırmadım) Link: ElitrHeyper OS 1.0.8
  7. F

Rom Redmi K60 Pro HyperOS Çin Kararlı İndirme Bağlantısı

Reis haklısın ben de herzaman temiz kurulum yaparım. Bunu silip temize geçicem tabiki. Sadece buna rağmen yani üstüne kurmama rağmen telefon çok akıcı oldu demek istedim. Bildirim olarakta, bildirim simgelerinde sıkıntı var. Yani arayüz daha iyi olabilirdi demek istedim. İngilizce olan yerler...
  8. F

Dün direk var olan romun üzerine kurdum, temiz kurulum yapmadım, rom inanılmaz akıcı fakat çokça bildirim hatası, çeviri hatası var. Kamera daha iyileştirilmiş geldi.
  9. F

Deneyen varmı? Stok romlardan farkı ne tam olarak? Hiçbir fikrim olmadığı için yorum öneri almak istiyorum
  10. F

Bunu temiz kurulum mu yapmak gerekiyor yoksa var olan rom üzerine kurabiliyor muyuz? Şuanki romum eliterom 14.0.25
  11. F

Yardım Mi 10t pro Ekran yansıtma sorunu

Arkadaşlar bu sitede bir çok şeyi öğrenebilirsiniz. Yeni gelenler hoşgeldiler
  12. F

Rom Redmi K60 Pro Android Güncellemesi

Dostum konu dışı ama bu romun nu kadar ram kullanması normal mi?
  13. F

İkimizde mi10t den bu telefona geçmişiz 😄 seni takipteyim.
  14. F

Aynen. Yükle dedim zaten hata verdi. Yeni sürüm ne zaman gelir acaba. Cihaz çok iyi ama yazılım sıkıntısı yaşayacağız sanırım
  15. F

Eliterom 14.0.24 kullanıyorum ve android 14 güncellemesi geldi uyarısı aldım. Güncelleyen deneyen veya öneren varmı
Üst Alt