faramir86us kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Bluetooth Kulaklık İle Konuşma Sorunu

Merhaba Arkadaşlar, Elimde bir adet Baseus W07 model bluetooth kulaklık mevcut. İlk aldığım zamanlarda hiç problem olmadan kullandığım kulaklıkta son zamanlarda telefon ile görüşürken sesimin boğuk veya az gitmesi problemi başladı. Kulaklığı test etmek için başka telefonlara bağladım ve...
  2. F

MIUI 11 Belki de hepimizin hayali yıkılacak

Her büyük güncelleme dönemi aynı şey oluyor. Ve Xiaomi güncellemeleri aynı şekilde dağıtıyor. Önce beta sonra stabil diye. Ben alıştım siz de alışın sinir yapmayın boşuna... Allah başka dert vermesin :)
  3. F

Soru Mi 9 T Pro'ya geçmek

Bence değiştirmeye değmez. Paran cebinde kalsın. Mi8 daha 2 sene en az götürür seni. Ama karar senin tabi...
  4. F

MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Bence geçme. Eu rom biraz sıkıntılı Android 10 da
  5. F

MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

O anlamda bende bağlantı kurabiliyorum. Ancak telefonu yeniden başlatmam gerekiyor bluetooth un etkinleşmesi için. Yoksa açılmıyor. bir kere kapatırsam yeniden açılması için tekrar yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. 1571752012 Bluetooth telefonu yeniden başlatmadan açılıyor mu?
  6. F

Eu beta da Bluetooth sorunu da var. Bende Bluetooth açılmıyor. Telefonu baştan baslatirsam açılıyor sonra bir daha açılmıyor... Kameradan galeriye de geçmiyor.
  7. F

Soru Xiaomi Mi 9T için orjinal ekran koruyucu çıkacak mı?

Orjinal ekran koruyucusu çıkmaz. Bu gibi ürünleri başka markalar üretir.
  8. F

Sohbet Beklenen hafta geldi ne yapmayı planlıyorsunuz ?

Ben olsam mevcut durumumdan memnunsam yeni bir hamle yapmadan önce Xiaomi nin telefonum için çıkartacağı ilk yeni stabil sürümde ne var ne yok diye bakar ona göre karar verirdim.
  9. F

Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.5.30 Global Beta Rom

Zoom yaptığınız da fotoğraf çeken lens ile normal fotoğraf çeken lens farklı. Yani normal bir durum
  10. F

Fikrim yok ama telefona zarar verecek birşey olsa gelmezdi sanırım.
  11. F

DC dimming özelliği eklenmiş ekran ayarlarına...
  12. F

Satış Ekran Değişimi Yapılır...Teknik Servis ve Yedek Parça ...

Mi 8 mavi pil kapağı gelmedi mi acaba hala?
  13. F

Yardım Mi 8 arka pil kapağı

Merhaba, kapak aldınız mı acaba? Aldıysanız deneyiminizi paylaşabilir misiniz?
Üst Alt