Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar,
Elimde bir adet Baseus W07 model bluetooth kulaklık mevcut. İlk aldığım zamanlarda hiç problem olmadan kullandığım kulaklıkta son zamanlarda telefon ile görüşürken sesimin boğuk veya az gitmesi problemi başladı.
Kulaklığı test etmek için başka telefonlara bağladım ve...
Her büyük güncelleme dönemi aynı şey oluyor. Ve Xiaomi güncellemeleri aynı şekilde dağıtıyor. Önce beta sonra stabil diye. Ben alıştım siz de alışın sinir yapmayın boşuna...
Allah başka dert vermesin :)
O anlamda bende bağlantı kurabiliyorum. Ancak telefonu yeniden başlatmam gerekiyor bluetooth un etkinleşmesi için. Yoksa açılmıyor. bir kere kapatırsam yeniden açılması için tekrar yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.
1571752012
Bluetooth telefonu yeniden başlatmadan açılıyor mu?
Eu beta da Bluetooth sorunu da var. Bende Bluetooth açılmıyor. Telefonu baştan baslatirsam açılıyor sonra bir daha açılmıyor... Kameradan galeriye de geçmiyor.
Ben olsam mevcut durumumdan memnunsam yeni bir hamle yapmadan önce Xiaomi nin telefonum için çıkartacağı ilk yeni stabil sürümde ne var ne yok diye bakar ona göre karar verirdim.