Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun aleyküm beyler şimdi imei için efs silmem gerekli efs siliyorum ancak sim1 in efs siliniyor sim2 de hala imei yazıyor cihazım mi 10t nasıl yapabilirim android 11 de olmuyor 10a düşür dediler şuan android 10 indiriyorum mi flash üzerinden temiz kurulum sağlayıp tekrar işlem yapıcam
Selamun aleyküm cihazım mi 10t arkadaşlar cihaza imei yüklemek için twrp yükledim fakat ondan sonra magisk yükledim olmadı cihazı sıfırladım şuan cihaz açılırken twrp moduna giriyor yardımcı olurmusunuz teşekkürler.
Merhaba yeni note 8 cihazı aldım fakat miu11 guncellemesini yaptım 1gunu zar zor cıkarıyor batarya miu10a dönme şansım varmı? Yardımcı olabilirmisiniz cihaz daha 1haftalık cihaz