Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
http://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?guide=2
Hocam bu linkteki miui rom flashing tool'u indirin. Rom u bu program ile kurun. Kurarken altta "clean and lock" olması lazım öyle bir seçenek olacak onu seçip yükleyin.
Bu ekranda normalde yeşil bi tik çıkıyordu ve global yazıyordu. Şimdi delivery adress çıkmış. ben de kontrol ettim bende "CB" yazıyor orada. Vadi İstanbul'daki Mi Store'dan almıştım halbuki
1566481313
Annemin ve kardeşimin telefonlarına da baktım. Birinde İspanya yazıyor diğerinde Sırbistan...
umarım olur hocam olumlu dönüşlerinizi bekliyorum. eu rom'u ilk defa kurarken ben de bir türlü telefonu açamamıştım. sonra gözümden kaçırdığım noktanın format data - yes - reboot recovery olduğunu öğrenmiştim. sonuç olarak o gün bugündür sorunsuz bir şekilde haftalık betaları temiz kurulum ile...
"onu" dediğiniz 4wipe ise mesele o değil. format data'ya tıklayıp yes yazmak ardından twrp yi yeniden başlatmak asıl meselemiz. bu işlemin ardında 4wipe yapılmalı. hatta internal storage da wipe'lanırsa çok daha iyi olur. sonrasında twrp açıkken pc'ye bağlarsanız (ana menüdeki mount seçeneğine...
hocam şimdi belirtilen şekilde denedim ama yine hücresel üzerinden arama yaptı. hatta arama gerçekleşirken wifi ı kapattım görüşme devam etti. uçak modunda gözüküyordu tabi o sırada.