falid kullanıcısının son içeriği

1. falid

Yardım Mi 8 Eu romdan globale dönüş ve bootloader kapatma

http://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?guide=2 Hocam bu linkteki miui rom flashing tool'u indirin. Rom u bu program ile kurun. Kurarken altta "clean and lock" olması lazım öyle bir seçenek olacak onu seçip yükleyin.
  2. falid

Ben 2 sefer kapattım hocam eminim. Siz global olduğundan eminseniz gönül rahatlığıyla kapatabilirsiniz :)
  3. falid

Cihazınız orijinalinde global mi çin mi? Global versiyon ise sorun olmadan kapatabilirsiniz.
  4. falid

Madalya 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. ( Madalya )

Zafer Bayramımız kutlu olsun!
  5. falid

Madalya 100'ler Kulübü Madalyaları

100üncü mesajı da bu vesile ile yazmış olayım
  6. falid

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

askere gidiyorum boşa durmasın diye telefonu sattım ama hala miui severim, dönüşte yeni bir Mi ile kaldığımız yerden devam inşallah :)
  7. falid

Madalya MIUI Türkiye Yenilendi... Yorumunu Yap Madalya Kazan - 24.11.18

gerçekten güzel tasarım elinize sağlık
  8. falid

Yardım Xiaomi Mi8 bootloader kilidi kapatma

Bu ekranda normalde yeşil bi tik çıkıyordu ve global yazıyordu. Şimdi delivery adress çıkmış. ben de kontrol ettim bende "CB" yazıyor orada. Vadi İstanbul'daki Mi Store'dan almıştım halbuki 1566481313 Annemin ve kardeşimin telefonlarına da baktım. Birinde İspanya yazıyor diğerinde Sırbistan...
  9. falid

Evet dikkatli olmak gerekiyor. Benim cihaz da Mi 8. Kendinden global olduğu için daha önce iki sefer bl kilidi kapatmıştım ve hiçbir sorun olmamıştı.
  10. falid

Kutusunda global version etiketi olur hocam. Ayrıca Product Authentication sitesinden IMEI bilgisi ile sorgulayabilirsiniz.
  11. falid

Yardım K20 Pro Twrp Sorunu

umarım olur hocam olumlu dönüşlerinizi bekliyorum. eu rom'u ilk defa kurarken ben de bir türlü telefonu açamamıştım. sonra gözümden kaçırdığım noktanın format data - yes - reboot recovery olduğunu öğrenmiştim. sonuç olarak o gün bugündür sorunsuz bir şekilde haftalık betaları temiz kurulum ile...
  12. falid

"onu" dediğiniz 4wipe ise mesele o değil. format data'ya tıklayıp yes yazmak ardından twrp yi yeniden başlatmak asıl meselemiz. bu işlemin ardında 4wipe yapılmalı. hatta internal storage da wipe'lanırsa çok daha iyi olur. sonrasında twrp açıkken pc'ye bağlarsanız (ana menüdeki mount seçeneğine...
  13. falid

hocam sizin advanced wipe yaparken seçmiş olduğunuz "dalvik cache,cache,system,data" seçeneceklerinden bahsediyoruz 4wipe derken.
  14. falid

Diğer Vowifi Özelliğini Aktif Etme

hocam şimdi belirtilen şekilde denedim ama yine hücresel üzerinden arama yaptı. hatta arama gerçekleşirken wifi ı kapattım görüşme devam etti. uçak modunda gözüküyordu tabi o sırada.
Üst Alt