falcao89 kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Ekranda sürekli açılan pencere?

Telefonum orjinal Redmi Note 8 daha önce herhangi bir tamir görmedi, darbe almadı, düşmedi, hiçbir deformesi yok. Durduk yere son zamanlarda paylaş seçeneği çıkmaya başladı ekranda, herhangi bir uygulama açık değilken de bu ekran geliyor, olur olmaz zamanlarda çıkıp sinir bozucu olmaya başladı...
  2. F

Yardım Engellenemeyen Class 0 Mesajları

Son zamanlarda birçok kişi (ben dahil), ekranda bir anda beliren, diğer işlemlerin önünde görünen, işinizi yarım bırakan ve engellenemeyen class 0 mesajlarından bıkmış durumda. Yerli ve yabancı forumlarda araştırdım fakat net birşey bulamadım. Operatörler dahi engelleyemediklerini söylüyorlar...
  3. F

Yardım Yazı Boyutunu Nasıl Ayarlayabilirim?

Merhabalar, cihaz arayüzünde yazı boyutlarında orantısızlık var. Font size Çok büyük seçtiğimde menü içi yazılar ideal boyuta geliyor fakat başlık kısımları ve rehber kısmı aşırı büyük oluyor. Bu 2 kısım dışında yazılar tam istediğim boyutta. Miroom daki gibi küçük başlık olsun istiyorum. Ayrıca...
  4. F

Soru BOX olmadan nasıl ENG ROM yükleyebilirim?

BOX olmadan ENG ROM yüklemek mümkün mü?
  5. F

Soru Ryzen Kernel Hangi Sürüm Daha İyi?

Android 9 Pie için pilde hangi sürüm daha iyi ve sorunsuz? Eskiden kurmuştum çok iyiydi, daha sonra güncel sürüm kurdum o kadar iyi değil gibi geldi. Memnun kaldığım sürümü bulamıyorum. Deneyimleyenler yazabilir mi acaba
  6. F

Yardım Mi Globe Rom Bootloop Sorunu

Telefona mi globe rom hem magiskli, hemde magisk olmadan wipe yaparak temiz kurulum yaptım fakat sürekli açılıi ekranı gelip cihaz reset atıyor bir türlü başlamıyor. Acaba ne yapabilirim?
  7. F

Soru Global Rom'da SMS Engelleme?

Merhaba arkadaşlar, global romlarda; endonezya ve hint romlarında güvenlik uygulamasında yer alan sms engelleme özelliği yok bilindiği üzere. Root ile endonezya romdaki güvenlik uygulamasını apk olarak yedekleyip, yine root ile global roma yükledim Fakat sms engelleme kısmı yine gelmedi. Acaba...
  8. F

Soru Uygulama Yazı Boyutu Orantısız

Arkadaşlar sizde de uygulamalarda yazı boyutları farklı mı? Twitter ve whatsapp yazı boyutu karınca gibi, ayarlara giriyorum kocaman. Her uygulamada farklı boyutta yazılar. Eskiden de bir orantısızlık vardı ama sanki bu yakında tamamen arttı bu boyut farkı.
  9. F

Soru Redmi Note 8'de Lucky Patcher Yama Sorunu Yaşıyorum

Merhaba arkadaşlar, daha önce cihazımda Lucky Patcher ile sorunsuz yama yaptığım uygulamalara birkaç gündür yama yaptığım halde satın alma yapamıyorum. Sanki hiç yama yapılmamış gibi tepkisiz kalıyor veya tam satın alma ekranı gelecekkken pencere kapanıyor. Farklı romlar denedim. Eu, MiRoom...
  10. F

Soru Şarj Aleti Önerisi

Merhaba, dün akşam şarj aletim durduk yere bozuldu. Syrox Q32 3.0A 18w model kullanıyordum. Tekrar yeni bir alet alacağım ama bu sefer 2 Amper mi yoksa tekrar 3 Amper mi alsam karar veremedim. Bir başka konu, g.gidiyor, n11 gibi sitelerde %90 taklit ürün satılıyor. Orjinal şarj aleti uygun...
  11. F

Çözüldü Telefonun Sensörleri Durduk Yere Bozuldu

Merhabalar, herkese hayırlı bayramlar öncelikle. Telefonumda sorun yaşıyorum. Cihaz ne düştü, ne darbe aldı ne de sıvı teması oldu. Durduk yere sensörleri çalışmamaya başladı. Otomatik parlaklık çalışmıyor, Döndürme çalışmıyor ekran sürekli dik, pusula açınca hiç hareket yok. Yazılımsaldır diye...
  12. F

Soru Miui 10'da Kalıcı Bildirim İçin Modül Var Mı?

Redmi note 8 cihazıma Hint MIUI 10 10.3.3 sürümü kurdum fakat bildirimler geldiği gibi kayboluyor. Bunun MIUI 11 sürümlerindeki gibi kalıcı olması için modül yada fix var mı?
  13. F

Yardım Redmi Note 8 Magisk Sonrası Kamera Sorunu [Çözümü bulamadım]

Merhaba arkadaşlar. Uzun bir aradan sonra Hindistan 11.0.5.0 romdan, Mi Room 20.3.26 sürümüne geçiş yaptım. Romu sıfırdan temiz kurdum, twrp üzerinden full wipe yaptım. Kurulum sonrası magiski güncelledim ve gizle yapıyorum. Tekrar indirip, farklı isimde magisk kuruluyor. Sorun işte bu noktada...
  14. F

Yardım EU Stabil Rom'da Bazı Uygulamalar Çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar. Dün forumda okuduğum güzel yorumlar üzerine Eu stabil 11.0.5.0 rom yükledim, 2 kez wipe yaparak temiz kurulum gerçekleştirdim. Fakat bazı uygulamalarda sıkıntı yaşıyorum. Nesine uygulaması bir hata oluştu diye açmıyor hiç açılmıyor, Maçkolik uygulaması açıyor fakat donuyor...
  15. F

Soru RN8 için MİUİ 10 Tabanlı Kalıcı Bildirim olan Rom Var mı?

Miroom, eu yada başka sürüm olabilir. Miui 10 arayüze sahip, çentik kısmında kalıcı bildirim gösteren bir rom arıyorum. MİUİ 10 10.3.2.0 Endonezya romu denedim çok akıcı stabil fakat bildirimler anlık görünüp kayboluyor. Ek yazılım kurmak istemiyorum bunun için.
Üst Alt