Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, Cihazın işlemcisinden kaynaklı brick olma durumu olduğundan çekindiğim bir durum sizden yardım rica ediyorum.
Unlock işlemini cihazım için yaptım daha öncesinde Twrp vardı ancak şuan var olup olmadığını bilmiyorum. Cihazımı stock roma döndürmek ve otodan güncelleme almak istiyorum. Kısa...
Merhaba, uzun bir zamandır Pixel roma geçmek istiyordum. Ama korkuyordum nedeni cihazımın Redmi note 8 pro olmasıydı. Pixele geçmeden önce bootloader kilidini açtım daha sonrasında Twrp işlemine geldim. Twrp+Root konusunu inceleyerek 1. yönetimi denemeye karar verdim. Herşey iyi güzel giderken 8...
Merhaba, buna benzer bir konu bulamadığım için konu açma gereksinimi duydum. Redmi note 8 cihazım için kullandığım MDY-10-EF 5V-12V adaptörü kullanıyorum. Bugün şarj'a takdığımda type c olan kısmı yani telefona giren kısmının ısındığını farkettim adaptör soğuk ancak type c kısmı ısınıyor. Bunun...
Merhaba, biliyorsunuz ki burs ve krediler açıklandı. Gsb.gov.tr adresinden kontrol sağladığımda burs alabilirsiniz olarak gözükmekte. Tahatuut onayını yaptım ve kartım adresime geliyor yolda. Fakat e devlet üzerinden kontrol sağladığımda " İlgili TCKN ile eşleşen kredi numarası bulunamadı "...
Merhabalar, Türktelekom kullanmaktayım yeni abonelik yaptım yaparken bana 16 tanımlandıktan sonra yükseltebilirsiniz hattınız 80 m-bit destekliyor denildi ki zaten Türknet'de arkadaşım karşı apartmanda 70 küsür dw alıyor. İnternetim bağlandı ve yükseltmek istediğimde 24'e kadar yükseltebiliyoruz...
Konu çok alakasız forum da biliyorum ama çok en çok zaman geçirdiğim forum olduğu için burda açmak istedim.
Elimde Bahreyn dinarı bulunmaktadır ve bunu bozdurmak istiyorum daha önceden bozdurabilen veya bilen varmidir.
100 Bahreyn dinarı = 1900 TL
Demir para arkadaşlar
Merhaba,
Ürün Türkiye garantilidir. İki gün önceye bir sıkıntım yoktu fakat mobil veriyi açtığım zaman ınternetim olduğu halde 4.5 G yazmıyor ve internete bağlanamiyorum. Aramalarda sıkıntı yok sadece internet. Forumda bir kaç konuya göz gezdirdim çoğu apn olayını denedim fakat çözüm bulamadim...
Yeni telefon alırken yapılan heyecan sonucu teşhir ürünü olsada aldım renginden dolayı cihazım redmi note 7 bildiğiniz gibi GHOST screen olayından muzdaribim. Sorucagim şuydu biliyorsunuz ki teşhir ürünleri genelde Son parlaklıkta full şarjda çalışan ürünler hor kullanilmis gibi benimkide öyle...
Merhaba hocalarım note 7 cihaz kullanmaktayım ve bu cihazın ekranı IPS LCD ekran. 3. Parti Mavi ışık filtre programlarıyla ss de göründüğü gibi yaptığım zaman ekran parlaklığı daha fazlami kisiyor yoksa ekran üzerine filitremi geliyor. Peki bunun şarja etkisi nasıl olur ?. Cevaplarınızi bekliyorum
Hocalarım su bir kaç gündür arttı uygulamalar durduk yere kapaniyor. Ana ekrana atıyor kendini. MIUI 11 desen zaten stabil değil donmalar kasmalar. Sistem başlatıcı sıfırladım önbelleği falan temizledim başka bir çözümü varmıdir bunun ?
Arkadaşlar sadece sorum olucakti. MIUI 11 ile bu kadar ekran süresi alıyorum bir kere takip çikarmistim %5 şarj saymıyorum 8 saat ekran süresi alıyorum MIUI 10 kullanan arkadaşlar farklı değerler alıyorsa lütfen yazabilirmi
Hocalarım merhabalar bişey sorucaktim bu İkinci alan kısmında uygulamalar gözükmüyor güzel bişey peki bu ikinci alana geçtiğimde birinci alandaki uygulamar yine çalışıyormu şarj nasıl olur yani onu merak ettim ?
Bunu arada bir yapıyor mobil veriden wifiye geçmek istediğimde çıldırtıyor beni 1 dakka bekliyorum aç kapa yaparak.
Not : Başka cihazlarda yok bu durum