Fairplay33 kullanıcısının son içeriği

1. Fairplay33

Çözüldü redmi 8 fastboot sorunu

teşekkür ederim
  2. Fairplay33

sorunu uzun bi arastırmadan sonra çozebildim yardımcı olan forum uyelerine sonsuz teşekkür ederim sorunu şu şekilde çözdüm xda sitesinde ÇÖZÜM XDA Ben de aynı sorunu yaşadım. Mi Flash Aracını unutun. Açılan romun klasöründeki "flash_all.bat" betiğini çalıştırın ve bitene kadar bekleyin...
  3. Fairplay33

sanki brick olmuş gibi
  4. Fairplay33

cihaz fastbotta kilit falan görünmüyor ses açma ve power tusuna basınca loga 2 saniye görünüyor açık kilit işareti fakat hemen fastboota giriyor
  5. Fairplay33

xioami tool çalışmıyor telefon fastboottan çıkmadıgı için ikinci aşamaya geçmiyor telefonu görüyor devam edemiyorum tel kapanıp açılınca tekrar fastboot geldigi için
  6. Fairplay33

telefonda degişen bişi yok fastbootta ayrıca bu kadar çabuk flash atılırmı bilemiyorum checkpoint kısmını silince bu şekil atıyor
  7. Fairplay33

hocam sizin verdiginiz rom bu zaten
  8. Fairplay33

miflash configurationdan check point kısmını silince 2 saniye flash atmış gibi görünüyor ama degişen bişi yok tel halen fastbootta 2 gündür böyle
  9. Fairplay33

hocam bu romda hata veriyor cihaz açılırken açık kilit işareti görünüyordu botloder açık ama flas atamıyorum
  10. Fairplay33

hocam winrarla çıkan klasörede mi flash hata veriyor
  11. Fairplay33

bu romları 7zip klasöre çıkarıp çıkan dosyayı bir kezdaha 7ziple klasöre çıkarıyorum hata mı yapıyorum çıkarmada acaba
  12. Fairplay33

c sürücüsüne atıp denedim sonuç degişmedi sanırım tel brick oldu fastboot tan çıkmıyor yönetici arkadaşın verdigi linkteki romu deniyim bide yazarım
  13. Fairplay33

not 8 de degil redmi 8 düz 8 kendi romunuda denedim aynı hatalarla karşılaşıyorum şimdi yönetici arkadaşın verdigi romu indiriyorum bide onunla deniyim
  14. Fairplay33

bilgisayar 32 bit sisteme sahip bu yüzden yapamıyor olabilirmiyim
  15. Fairplay33

ilk resimdeki hatayı veriyor 2. resimdeki kısmı silim denedigimde hata vermiyor fakat telefonda bi degişiklik yok fastboot ekranında kalıyor hangi tusa basarsam basayım fastboottan çıkmıyor
Üst Alt