FairLighty kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Mi 10T Pro Dolby Magisk Module Hakkında

Arkadaslar merhabalar eu beta rom yuklu ryuki dolby modulu kurmaya calisiyorum. Ancak her seferinde installation failed hatasi aliyorum. Yardimci olabilecek var mi? Teşekkür ederim
  2. F

Soru Mi 10T Pro Kulaklık Dip Ses Hk.

Merhabalar Bluetooth veya kablolu kulaklik farketmiyor. Dip ses var. Sizde durumlar nasil? Teşekkürler
  3. F

Soru Mi 10t pro eu beta Bluetooth ve hoparlör

Arkadaslar merhabalar cihaza eu beta yukledim ancak globale gore Bluetooth ve hoparlör ses duzeyi cok ama cok azaldi. Neyden kaynaklanıyor. Sizde durumlar nasil. Teşekkürler
  4. F

Soru Mi 10T Pro Twrp Hk.

Arkadaşlar merhabalar bl kilidi açtım Twrp kurdum eu beta rom filanda sorunsuz kuruldu ama her Twrp ye girdiğimde bu kirmizi yazılı hatalar çıkıyor. Bunlar neyin nesidir. Nasıl duzeltebiliriz
  5. F

Yardım Mi 10T Pro VoWifi Hk.

Arkadaslar merhabalar cihazin ayarlarinda vowifi gözüküyor ama hiçbir sekilde aktif edemiyorum. Volte sorunsuz calisiyor. Cogu yerde baktim modem configden vs vs deniyor ama o bolume geldiğim zaman bende modem confige dair hiçbir sey yok. Yardimci olabilir misiniz?
  6. F

Soru Mi 10T Pro Eu Beta Hakkında

Arkadaşlar merhabalar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum Eu beta kuracam ancak gördüğüm kadarıyla kişiler ve arama uygulaması xiaominin kendi uygulaması ben Google kişiler ve arama uygulaması kullansam sorun olur mu? Teşekkürler
  7. F

Soru OnePlus 8T Hk.

Arkadaslar merhabalar ben bu kb2005 olan global surumu nereden bulucam. Kime hangi saticiya sorsam ya cin versiyonu yada hint versiyonu global surum satan var mi? Teşekkürler
  8. F

Soru Mi 10T Pro İmei Repair Hakkında

Arkadaşlar merhabalar Telefona imei attırdiktan sonra bl kilidi kapatip global rom yuklense bi sorun teskil eder mi? Teşekkürler
  9. F

Yardım Mi 10T Pro Ekran Kararması

Arkadaslar merhabalar Cihaz bazen kendi kendine ekranini karartiyo parlaklik dusurme ile alakali degil acsamda dusursemde ekran kararmasi gitmiyor. Bi 10 sn sonra filanda eski normal halini aliyor. Bu bir sorun mudur? Telefon yurtdışı yani ona gore satici ile gorusucem yardimci olabilir misiniz?
  10. F

Yardım Mi 10T Pro Rom Hk.

Arkadaşlar merhabalar Telefonu yeni aldım hindistan rom yüklü globale çevirmek istiyorum nasıl yapabilirim. Yardımcı olur musunuz? 1610474432 Orjinallik sorguladigim zaman international çıkıyor IMEI sorgusu ile
  11. F

Soru Mi Note 10 Lite Yeni Kontrol Merkezi Hk.

Arkadaşlar merhaba Global 12.0.3 yuklu bazen bu isaretledigim yerdeki simgeler kendi kendine kayboluyor. Son guncellemeden sonra oldu. Sizde ayni sorunu yasiyor musunuz?
  12. F

Yardım Mi Note 10 Lite Ekran Sorunu

Arkadaslar cok acil yardiminiza ihtiyacim var Mi note 10 lite cihazım var 1 aylik kilit ekraninda iken parlakligi en dusuge alinca gokkusagi gibi renkler olusuyor yani bu neden olur. Full parlaklikta sorun yok. Sizdede ayni durum var mi?
  13. F

Soru Mi Note 10 Lite WiFi Hakkında

Arkadaşlar merhabalar Cihazda wifi kopma sorunu yaşıyorum durduk yere gidiyo sizdede aynı durum var mı?
  14. F

Soru Mi Note 10 Lite Bildirim Hk.

Arkadaslar merhabalar Whatsappda konusma yaparken sonradan bu ustteki bildirim cikiyor. İngilizce kelimeler seklinde bu bildirim gitmiyorda nasil giderebilirim. Yardimci olur musunuz?
  15. F

Soru Mi Note 10 Lite Miui 12 Ekran Suresi

Arkadaslar bu iste bi gariplik var gibi 3 saat ekran suresi pil tasarrufdan hic cikmadi mobil veri hep acikti suan pil yuzde 65 sizde durumlar nasil?
Üst Alt