FairLighty kullanıcısının son içeriği

1. F

MIUI 12 Mi 10T / Mi 10T Pro - Global Kararlı Rom V12.1.3.0.RJDMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Her türlüsünü denedim hocam cihazın hafızasına indirdim yine yok
  2. F

MIUI 12 Mi 10T / Mi 10T Pro - Global Kararlı Rom V12.1.3.0.RJDMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Arkadaşlar merhabalar bu romu twrp üzerinden kurmak istediigm zaman zip file corrupted hatası alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? USB otg üzerinden kuruyorum
  3. F

Rehber Viper4Android Profil Yapılandırması (En İyi Sesi Alın)

Save_Mi, hocam merhabalar ben sarmalama bölümünden ses dosyasına bastığım zaman hiçbir şey gözükmüyor. Nasıl çözebiliriz
  4. F

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Hocam nerden kurdunuz? Link atabilir misniz?
  5. F

Sohbet Hoşça Kalın

Hocam xda forumunda ki twrp versiyonunu kurdum siz hangisinden bahsediyorsunuz
  6. F

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Arkadaslar dolby modulu yukleyebilen var mi? Her seferinde hata almaktan bıkmış durumdayım
  7. F

Sohbet Hoşça Kalın

Hocam beni bitirdi bu cihaz ya rom cidden yok son cikan eu betayi kurayim deeim 5 saat ekran suresi aldim modul kurmaya calisiyorum hata veriyor dolby de ne yapacağımı şaşırdım
  8. F

Yardım Mi 10T Pro Dolby Magisk Module Hakkında

Arkadaslar merhabalar eu beta rom yuklu ryuki dolby modulu kurmaya calisiyorum. Ancak her seferinde installation failed hatasi aliyorum. Yardimci olabilecek var mi? Teşekkür ederim
  9. F

Soru Mi 10T Pro Kulaklık Dip Ses Hk.

Merhabalar Bluetooth veya kablolu kulaklik farketmiyor. Dip ses var. Sizde durumlar nasil? Teşekkürler
  10. F

Yardım Eurom simgeleri hakkında

Hocam hangi dosya yöneticisini kullandiysam hiçbiri silmiyor. Ben anlamadım.
  11. F

Mod Custom Romda Stock İkonlar

Valla hocam keske daha erken karsilasma sansimiz olsaydi sirf bu yuzden globale geri döndüm 1619631002 Hocam hatırladım bu uygulamayı bunuda denemistim allah sizi inandirsin 1619631091 Metin, StreX, hatta hocam isin garibi twrp silemiyor iken error code 1 hatasi aliyorum mt manager nasil...
  12. F

Ee hocam mt manager daha farkli yeni bi surum olunca silmiyor mu?
  13. F

Hatta Xiaomi eu forumuna yazdim bu problemi cevaplayan bile olmadi :) 1619628462 Hocam bende bunu anlatmaya calisiyorum birakin root lu dosya yoneticisini solid kullandim zaten silinmiyor islem başarısız twrp den silmeye calisiyorum gene yok cihaz 10t pro sizin cihaziniz nedir
  14. F

Hocam guzel ve yararli bi konu ama miui mod icons klasoru ve icindekiler hicbir sekilde silinmiyor. Siz nasil sildiniz solid explorer kullandim yine bana misin demiyor. Twrp den siliyorum error code 1 siz nasil sildiniz anlamadim
  15. F

Soru Mi 10t pro eu beta Bluetooth ve hoparlör

Aaa hocam bende boyle birsey cikmiyor acaba br kulakliktan kulakliga degiskenlik mi gösteriyor
Üst Alt