Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhabalar bu romu twrp üzerinden kurmak istediigm zaman zip file corrupted hatası alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
USB otg üzerinden kuruyorum
Hocam beni bitirdi bu cihaz ya rom cidden yok son cikan eu betayi kurayim deeim 5 saat ekran suresi aldim modul kurmaya calisiyorum hata veriyor dolby de ne yapacağımı şaşırdım
Arkadaslar merhabalar eu beta rom yuklu ryuki dolby modulu kurmaya calisiyorum. Ancak her seferinde installation failed hatasi aliyorum. Yardimci olabilecek var mi?
Teşekkür ederim
Valla hocam keske daha erken karsilasma sansimiz olsaydi sirf bu yuzden globale geri döndüm
1619631002
Hocam hatırladım bu uygulamayı bunuda denemistim allah sizi inandirsin
1619631091
Metin, StreX, hatta hocam isin garibi twrp silemiyor iken error code 1 hatasi aliyorum mt manager nasil...
Hatta Xiaomi eu forumuna yazdim bu problemi cevaplayan bile olmadi :)
1619628462
Hocam bende bunu anlatmaya calisiyorum birakin root lu dosya yoneticisini solid kullandim zaten silinmiyor islem başarısız twrp den silmeye calisiyorum gene yok cihaz 10t pro sizin cihaziniz nedir
Hocam guzel ve yararli bi konu ama miui mod icons klasoru ve icindekiler hicbir sekilde silinmiyor. Siz nasil sildiniz solid explorer kullandim yine bana misin demiyor. Twrp den siliyorum error code 1 siz nasil sildiniz anlamadim