FahrettinCG kullanıcısının son içeriği

1. FahrettinCG

Rom Redmi Note 5 32 / 3 GB için rom önerisi

Selamlar. Redmi Note 5 32 / 3 GB kullanıyorum. MIUI'dan gerçekten sıkıldım. Aklımda 3 rom var: LineageOS, Havoc OS ve crdroid. Sizce hangisi en iyisidir? Teşekkürler şimdiden.
  2. FahrettinCG

Rom Mi5 MIUI10 Global Stable 10.0.1.0 OAAMIFH

Edecektim. Ancak gerek kalmadı. Akşam direk gelmiş. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. FahrettinCG

Bana da gelmedi. OTA ile güncelleyiciden güncelledim. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. FahrettinCG

Yardım Mi8 kamera kumlu

Selamün aleyküm. Bir örnek atar mısın? Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. FahrettinCG

Soru Kılıf Önerisi

Evet işte bu da note 5 için. Seçeneklerde var. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. FahrettinCG

Soru Kılıf Önerisi

Bunu öneririm. Kullanıyorum. Xiaomi Redmi Mi Note 8 Se 3 Y1 A 2 Lite 4x 5s 5 6 X Pro Kılıf 360 - n11.com Ekran Koruyucu istersen onu da önerebilirim. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. FahrettinCG

Yardım Redmi Note 5 AI Kamera Aktifleştirme

Eyvallah sağolasın. 4K ile pek işim olacağını sanmıyorum. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. FahrettinCG

Soru Kılıf Önerisi

Aleyküm selam. Bende de AI var. Pro olan kılıftan kullanıyorum. Tamı tamına aynı. Uyuyor. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. FahrettinCG

Rehber MİUİ 10 stabil sürümüne geçiş yapın.

Eyvallah sağolasın. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. FahrettinCG

Eyvallah. 32 lik önerin var mı?
  11. FahrettinCG

Eyvallah..
  12. FahrettinCG

Rehber MİUİ 10 stabil sürümüne geçiş yapın.

Ben şimdi 9.6.4.0 Global Stabil var. Direk yüklenir değil mi?
  13. FahrettinCG

Yardım MIUI 10 Nasıl Kurulur? Redmi Note 5.

Tamam sağolasın. Ben sorun olacağından demedim. Bir süre sonra indirme işlemine kapanmaz mı demek istemiştim. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. FahrettinCG

Evet %80 oldu. İnşallah hafıza kartı alacağım. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. FahrettinCG

Aynen 4 GB falan kaldı. İnşallah hafıza kartı alacağım. U1 dediğiniz nasıldır? Evo plus mı o? Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt