Fahcan33 kullanıcısının son içeriği

1. Fahcan33

Yardım Rehberde veya Arama Kayıtlarında Donma Sorunu

Merhabalar , araştırdım bulamadım varsa da affola herkesten , arama yapmak için giriş yaptığımda favoriler - son - kişiler bölümüne giriş yapığımda bembeyaz bir ekran geliyor ve 5 sn sonra açılıyor. aradım ama bulamadım başına gelen varmı ? kişilere tıkladığımda da aynı şekilde oluyor...
  2. Fahcan33

Soru Anycast Xiaomi Redmi Note 8 Pro kullanımı

Merhabalar , daha önce çok araştırdım fakat ekran yansıtmada note pro 8 telefonum da 1-2 dakika sonra donma sorunu ve hatta wf den atma sorunu yaşıyordum bunun için konuda açtım fakat çözüme kavuşamadık :( şimdi kullanılmak üzere hdm dönüştürücü arıyordum fakat bir kaç kişide NOTE PRO 8 ve 9...
  3. Fahcan33

Yardım Note 8 pro yansıtmada donma sorunu

Merhabalar forumda aradım fakat bulamadım. Benim telefonum note pro 8 yansitmada problem yok fakat 1 dk snra donmaya başlıyor kaliteyi düşündüğüm halde donuyur. Eşimin tlf samsung kardeşimin telefonu note pro 9 onlarda hic bir problem olmuyor hatta full hd izliye biliyoruz sizce ne yapmam...
  4. Fahcan33

Yardım Galeride Bulunan Resimlerde Çizgi Çizgi Görünüm.

Değerli dostlar iyi geceler , çoklu gözüken resim menü görünümü , menüde görünen tüm resimlerimde sizlerinde göreceği beyaz yerlerde dilimlenmiş şekilde gibi çizgi çizgi görüntü var fakat 2. resimde görüleceği gibi resme girildiğinde netleşiyor ve o çizgiler ortadan kalkıyor ? Başına böyle...
  5. Fahcan33

Yardım Amazfit telefon program hk.

Merhabalar Xiaomi amazfit saat aldım saati internetten bakarak biraz kurcaladım ama birkaç şey bulamadım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim, 1. Ekrana çift dokunduğumda uyanma modunu bulamadım 2. Telefonuma amazfit uygulamasını indirdim saatteki aktiviteleri programı aktarmıyor nasıl...
  6. Fahcan33

Yardım Telefonun Dosyalarinda Reklam Yardimi.

Telefonun dosya yöneticisi ses kaydedicisi müzik çalıcısı albümler kısacası telefonum menüsüne girdiğim in hemen hemen her bölümünde Google reklamları çıkıyor arkadaşlar yani telefon bildiğiniz reklam kutusu gibi bir şey bu reklamları nasıl kapatabilirim ? bu sorunu yaşayıp çözen arkadaşlar var...
  7. Fahcan33

Yardım REKLAM YARDİM

Telefonun dosya yöneticisi ses kaydedicisi müzik çalıcısı albümler kısacası telefonum menüsüne girdiğim in hemen hemen her bölümünde Google reklamları çıkıyor arkadaşlar yani telefon bildiğiniz reklam kutusu gibi bir şey bu reklamları nasıl kapatabilirim ? bu sorunu yaşayıp çözen arkadaşlar var...
Üst Alt