Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet mobil veri ile güncellemeyi yaptım son sürüme güncelledim. Yinede wifi ile güncelleme kontrol ettiğimde bu şekilde hata vermemesi gerektiğini düşünüyorum. Mevcut güncelleme yok veya güncel sürümdesiniz şeklinde uyarı vermeli. Ama dediğiniz gibi farklı bi wifi ile deneyeceğim birde.
Teşekkür ederim güncellemeyi mobil veri yaptım o şekilde güncelledim. farklı bi wifi ile deneyeceğim birde
Ağı unut şeklinde değilde ağı sıfırladım aynı değişen bişey olmadı. Arada uygun güncelleme yok uyarısı veriyor ama biraz bekleyince tekrar aynı hatayı alıyorum.
Merhabalar dün akşam kvk garantili 6 /128 modeli Mi 8 lite aldım. Kurulum vs herşey basit sıkıntısız yaptım yalnız wifi bağlantısı ile sistem güncellemesi yapmak istediğimde resimdeki ağa bağlanılamıyor sunucuya bağlanılamadı şeklinde sorunla karşılaşıyorum. Wifi bağlantıda tarayıcıyı...