faafire kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Ekran kendisi yukarı gidiyor

Bunu sürekli mi yapıyor yoksa arada sırada mı?
  2. F

Yardım Kulaklık mikrofonu sorunu

Arkadaşlar merhaba. Mi 10 beta sürümünü kullanıyorum. Philips kulaklık kullanıyorum fakat ses kalitesi düzeyi iyi olmasına rağmen mikrofonundan ses gitmiyor aynı zamanda ayarlardaki kontrol tuşunu ayarlamak istediğimde de bi sonuç alamıyorum. Mikrofonu nasıl çalıştırabilirim bilgisi olan var mı?
  3. F

Çözüldü Telefonum Mi ekranında kalıyor

Hocam evet öyle bir saygısızlık yapmışım kusura bakmayın. Arkadaşın attığı ekte ki dosyayı twrp ile telefona indirdiğim zaman telefon açıldı sorun düzeldi.
  4. F

Allah razı olsun hocam çok çok teşekkür ederim
  5. F

Telefonum Mi ekranında kalıyor

Merhaba arkadaşlar dün bir hevesle Resurrection remix rom yüklemeye karar verdim. Öncelikle Bootloader kilidini açtım xiaomi mi tool yardımıyla yüklemeye çalıştım telefonum mi ekranında kaldı daha sonra internetten araştırıp twrp kısmına girdim burdan da denedim yine olmadı bende twrp den...
  6. F

Merhaba arkadaşlar dün bir hevesle Resurrection remix rom yüklemeye karar verdim. Öncelikle Bootloader kilidini açtım xiaomi mi tool yardımıyla yüklemeye çalıştım telefonum mi ekranında kaldı daha sonra internetten araştırıp twrp kısmına girdim burdan da denedim yine olmadı bende twrp den...
Üst Alt