Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. Mi 10 beta sürümünü kullanıyorum. Philips kulaklık kullanıyorum fakat ses kalitesi düzeyi iyi olmasına rağmen mikrofonundan ses gitmiyor aynı zamanda ayarlardaki kontrol tuşunu ayarlamak istediğimde de bi sonuç alamıyorum. Mikrofonu nasıl çalıştırabilirim bilgisi olan var mı?
Hocam evet öyle bir saygısızlık yapmışım kusura bakmayın. Arkadaşın attığı ekte ki dosyayı twrp ile telefona indirdiğim zaman telefon açıldı sorun düzeldi.
Merhaba arkadaşlar dün bir hevesle Resurrection remix rom yüklemeye karar verdim. Öncelikle Bootloader kilidini açtım xiaomi mi tool yardımıyla yüklemeye çalıştım telefonum mi ekranında kaldı daha sonra internetten araştırıp twrp kısmına girdim burdan da denedim yine olmadı bende twrp den...
Merhaba arkadaşlar dün bir hevesle Resurrection remix rom yüklemeye karar verdim. Öncelikle Bootloader kilidini açtım xiaomi mi tool yardımıyla yüklemeye çalıştım telefonum mi ekranında kaldı daha sonra internetten araştırıp twrp kısmına girdim burdan da denedim yine olmadı bende twrp den...