f3rit1 kullanıcısının son içeriği

1. F

Alış Mi Note3 şarj soketi

Arkadaşlar telefonumun şarj soketi bozuldu hızlı şarj özelliği kullanılmıyor. Elinde çıkma soketi olan varsa alabilirim
  2. F

Yardım Mi Note3 şebeke sıkıntısı

Arkadaşlar telefonum mi Note3 Türk Telekom kullanıyordum daha önce herhangi bir sıkıntı yoktu ama bu gün türkcelle geçtim hat açıldı ama telefona takınca hiç sinyal yok . Manuel şebeke arayıp Türkcelli seçince de "sim kartınız bu ağa bağlanmanıza izin vermiyor" diyor .
  3. F

Yardım Navigasyon tuşları bazen çalışmıyor

Arkadaşlar mi note3 kullanıyorum birkaç ay önce miuı11 e geçtikten sonra arada sırada home tuşu ve diğer tuşlar çalışmıyor. Örneğin herhangi bir uygulama açıkken home tuşuna basınca tepki alamıyorum ama ekranı kapatınca parmak izini okuyor. Yardım edebilecek varmı
  4. F

Çözüldü miuı 11 den 10 a dönme

arkadaşlar mi note3 kullanıyorum miuı 11 den 10 a dönmek istiyorum mi flash kullanarak yapmaya çalıştım ama sanırım bir türlü doğru dosyayı bulamadım . fastboot dosyası olarak indirdiğim hiçbir dosyayı mi flash uygulamasında açamadım . yardımcı olursanız sevinirim bu arada indirdiğim dosyayı...
  5. F

Yardım mi hesabını bilmiyorum

anladım çok teşekkürler . arkadaşa ulaşma imkanım yok miuı yalan oldu sanırım angel~~. teşekkürler ilginiz için
  6. F

Yardım mi hesabını bilmiyorum

merhabalar bu gün mi note3 e miuı 10.4.2 room u yükledim sıkıntısız bir şekilde yükledi ama şöyle bir sorunum var. telefonu 2 . el aldım ve aldığım arkadaşın irtibat numarası yok . mi hesabı doğrulaması istiyor kayıtlı mail adresini falan bilmiyorum yani telefon kitli kaldı . ne yapabilirim...
Üst Alt