Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet haklısınız hocam arkadasta aldı bugün yeni tek sim kayıtlı bir cihaz sim 2 işlem görmüs sim 1 Xiaomi marka farklı bir cihazın imei bugün 3 gün süre verdi kilit için ama bakacağız bi 3 gün sonra neler olacak sim 1 e taktı simi xiaomi kayıtsıx imei olan kısma
Bende 55 civarlarına bulabildim ama henüz yaptırmadım 40 civarları falan olsa yaptırırımda yaptıran varmı whatsapp vs gibi banka uygulamalarında play integrity durumlarına takılıyormu uygulamalar acaba o sebepten biraz geciktiriyorum ben.
mi unlock programından gelmiyorsa sağ üst köşede qr kod ile açma seçeneği var oradan deneyin isterseniz bi
1749587246
çin cihazı hakkında bilgim yok hocam global bendeki cihaz çift server kaydı olduğundan mi unlockta hata alıyorum açarken
Şansını dene bakalım belki açarsın yapacakların geliştirici seçenekleri oem kilit açma ve usb hata ayıklama açıp mi kilit durumunu mi hesabı başarıyla eklendi şeklinde görmen sonra unlock tool ile süre alıp süre sonunda açacaksın.
hocam ben 3 gündür uğraşıyorum sizin gibi bugün sim servislerini etkinleştirdim. Uygulamalar kısmından tüm cihaz izinlerini açtım önce telefon ve kişiler kapalıymış cihazı bulu açınca sim servisleri etkinleşti bende dedim iyi açarım kilidi ama yine açamadım malesef
"This device is not activated, please activate it and try to unlock it again." hatası veriyor mi unlocktan açarken kilidi önce
kayıtsız al cihazı bootloader aç sonrada server işlemi yaptır. Bootloader açma düşüncen varsa ve dediğin şekilde serverlı cihaz alırsan yüksek olasılıkla bu hatayı...
aynı hatayı bende alıyorum. Cihazım çift server kayıtlı ondan oluyormus imeiler değiştiğinden dolayı ne denediysem olmadı ücretli islemle açılıyormus ama çok tuzlu değmez bence açmaya
1749583478
aynı hatayı bende alıyorum. Cihazım çift server kayıtlı ondan oluyormus imeiler değiştiğinden dolayı...
Bugün 72 saatlik sürenin sonrası denememe rağmen aldığım hata sanırım çift sim kayıtlı olduğundan sim etkinleştirmesi cihazda olmuyor sanırım patladık.
Cihazı satma vakti geldi. Bunun bir çözümü varmıdır çözebilen varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
eu rom kullanan arkadaslar rom üzerinde google servisleri ile beraber mi geliyor şu en alt kısma basılı tuttuğumuzda google kendini açıyormu arama ve çeviri özellikleri çıkıyor mu bu önemli benim için yapay zeka diğer yapay zeka özelliklerini kullanmıyorum
Hocam umarım sorunsuz açarız 2 sene kadar önce xioami 13 çin modeli olan cihazım vardı miui 14 yüklüydü hyperos güncellememistim açamam birdaha diye miui yüklüykende bir türlü açamamıştım fake romluydu birde bu sefer global aldık cihazı hyperos ile değişmiş bazı seyler ama şimdilik aşamalar...