f2propoco kullanıcısının son içeriği

1. F

Rom Xiaomi 15 için hangi rom ?

Eu rom kurdum dün fena değil performanslı ve akıcı çalışıyor.
  2. F

Soru Server kayıtlı cihazda bootloader açılır mı?

evet haklısınız hocam arkadasta aldı bugün yeni tek sim kayıtlı bir cihaz sim 2 işlem görmüs sim 1 Xiaomi marka farklı bir cihazın imei bugün 3 gün süre verdi kilit için ama bakacağız bi 3 gün sonra neler olacak sim 1 e taktı simi xiaomi kayıtsıx imei olan kısma
  3. F

tek sim server kaydı yapılan cihazda orjinal imeiye takılan hatta açan oldumu bootloader olayını
  4. F

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script'

hocam sonucu yazarsan sevinirim bende 3 günün sonunda activated hatası vermişti.
  5. F

Bende 55 civarlarına bulabildim ama henüz yaptırmadım 40 civarları falan olsa yaptırırımda yaptıran varmı whatsapp vs gibi banka uygulamalarında play integrity durumlarına takılıyormu uygulamalar acaba o sebepten biraz geciktiriyorum ben.
  6. F

server kaydında gitmez diye biliyorum
  7. F

mi unlock programından gelmiyorsa sağ üst köşede qr kod ile açma seçeneği var oradan deneyin isterseniz bi 1749587246 çin cihazı hakkında bilgim yok hocam global bendeki cihaz çift server kaydı olduğundan mi unlockta hata alıyorum açarken
  8. F

Şansını dene bakalım belki açarsın yapacakların geliştirici seçenekleri oem kilit açma ve usb hata ayıklama açıp mi kilit durumunu mi hesabı başarıyla eklendi şeklinde görmen sonra unlock tool ile süre alıp süre sonunda açacaksın.
  9. F

hocam ben 3 gündür uğraşıyorum sizin gibi bugün sim servislerini etkinleştirdim. Uygulamalar kısmından tüm cihaz izinlerini açtım önce telefon ve kişiler kapalıymış cihazı bulu açınca sim servisleri etkinleşti bende dedim iyi açarım kilidi ama yine açamadım malesef
  10. F

"This device is not activated, please activate it and try to unlock it again." hatası veriyor mi unlocktan açarken kilidi önce kayıtsız al cihazı bootloader aç sonrada server işlemi yaptır. Bootloader açma düşüncen varsa ve dediğin şekilde serverlı cihaz alırsan yüksek olasılıkla bu hatayı...
  11. F

aynı hatayı bende alıyorum. Cihazım çift server kayıtlı ondan oluyormus imeiler değiştiğinden dolayı ne denediysem olmadı ücretli islemle açılıyormus ama çok tuzlu değmez bence açmaya 1749583478 aynı hatayı bende alıyorum. Cihazım çift server kayıtlı ondan oluyormus imeiler değiştiğinden dolayı...
  12. F

Bugün 72 saatlik sürenin sonrası denememe rağmen aldığım hata sanırım çift sim kayıtlı olduğundan sim etkinleştirmesi cihazda olmuyor sanırım patladık. Cihazı satma vakti geldi. Bunun bir çözümü varmıdır çözebilen varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
  13. F

Soru Xiaomi 15 Rom Tavsiyesi

eu rom kullanan arkadaslar rom üzerinde google servisleri ile beraber mi geliyor şu en alt kısma basılı tuttuğumuzda google kendini açıyormu arama ve çeviri özellikleri çıkıyor mu bu önemli benim için yapay zeka diğer yapay zeka özelliklerini kullanmıyorum
  14. F

Hocam umarım sorunsuz açarız 2 sene kadar önce xioami 13 çin modeli olan cihazım vardı miui 14 yüklüydü hyperos güncellememistim açamam birdaha diye miui yüklüykende bir türlü açamamıştım fake romluydu birde bu sefer global aldık cihazı hyperos ile değişmiş bazı seyler ama şimdilik aşamalar...
Üst Alt