Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başta H.kadioglu ve kafeinsiz olmak üzere yardımcı olan herkese teşekkür ederim, telefon almadan önce buraya danışılıcağını anladım, aklımdaki soruları giderdiniz.
Benim isteğim sorunsuz telefon, güncel sürüm olmasını isterdim tabi ama olmuyor madem şuanda sorun yokken şebekede, NFCde belamı...
Üstteki kişi asistan ile yaptığında şebeke gittiğini söylemiş, sizin videolarınızı gördüm ve PC biliyorum o konuda sıkıntı yok ama sebeke konusunda sıkıntı olur diye korkuyorum
Şöyle bir gerçek var ben gerçektende tam araştırma yapamamışım ben daha çok performans konusunda ve işlemci konusunda(Redmi 12 pro 5g ile arada kaldım ama Snapdragon daha iyiydi) araştırma yaptım böyle bir hata olduğunu bilmiyordum yinede şuanda HyperOs1.0.4 sürümü var kullanıyorum ama güvenlik...
Almadan önce telefonun performansı hakkında araştırma yaptım ama karşıma bu sorunu yaşayan kişiler çıkmadı ben telefonu aldığım zaman Cebrail gelip uyarmiyor benide sonuçta.
Ben bugün redmi 13 pro 5g aldım, 2312DRA50G, cihaz global yüklü geldi yurtdışı cihaz HyperOS 1.04 sürümünde geldi ama HyperOS2 yapmak istiyorum normal güncelleme ile yapılmıyor güncelleme yok diyor, internetten recovery rom ile deneyince görsel deki hatayı veriyor ne yapabilirim cihazımı HyperOS...