Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1,5 ay önce çocukluk arkadaşım bıçaklı saldırı sonucu vefat etti arkadaşımın annesi telefonunu bana verdi içindeki fotoğraf ve videolarını alabilir miyiz diye çünkü bütün anıları fotoğrafları videoları o telefonun içinde bir kaç telefoncuya götürdüm çok yüksek miktar istediler bu yüzden...
Abi kıvılcımı yanlış test pointine dokunduğum için yaptı şu an telefon sorunsuz çalışıyor şarj vs alıyor sadece şifre ekranında dediğin gibi bunun tek çözümü server
Hocam dediğiniz gibi EDL moda alma sebebim mi hesabını bypass yapmak siz ve bazı bu işten anlayan insanlar Poco X4 Pro için çoğu kişi server oluyor sadece diyorlar çoğu da bypass oluyor diyorlar bypass olduğuna dair 1 tane video gördüm o da edl moda alıp android multi tool ile bypass ediyordu...
Poco X4 Pro 5G Telefonu edl moda almak istedim fakat bu işlerde acemi olduğum için alamadım hayatımda ilk defa telefonun arka kapağını söktüm sonra test pointlerine dandik ucu sivri olmayan yamuk bir cımbız ile kısa devre yapıp edl moda almak istedim cımbız düz olmadığı için tam dokunduramadım...
Edl moda alıp Yüklenir ama yetkili hesap lazım ayrıca Bir kaç video izledim bazı tool geliştiricileri telefonu EDL moda alıp ( Kapak söküp ) yetkili hesap olmadan edl modda modifiyeli flash tool ile rom atıyorlar deneyin isterseniz
Amin hocam Allah razı olsun insAllah 😢 sizin arkadaşınız için de çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insAllah Allah sizi cennetinde buluştursun bootloader kilidi açık mı kapalı mı bilmiyorum ama burada birini buldum herkes ona yaptırıyormuş yapamadığı bir şey yok diyorlar daha...
1 ay önce çocukluk arkadaşım vefat etti. Telefonunda pin kodu var annesi telefonundaki fotoğrafları ve videoların hepsini almak istiyor. Bu mümkün mü nasıl alabiliriz?
Telefonumun bootloader kilidi kapalı Mİ Flash ile Rom yüklemek istiyorum telefonu fastboota alıp refresh yapınca flash tool cihazı görüyor ama hiç denemedim çoğu kişi edl moda alıyor bunun sebebi nedir
Google'da bir kaç sitede server üzerinden mi hesabı kaldıran bir kaç site buldum 15-30 dolar arası değişiyor çoğu sitede şöyle bir site buldum güvenilir mi acaba?
https://unlock.gem-flash.com/imei/Xiaomi-Mi-Account-Lock-Remove--Clean-Only---Turkey-?pid=6568
Hocam Bu işin içinde olan bir tanıdığım yardımcı olacak o önerdi bana bu Flash toolu
Hocam bu işlerin içinde olan bir tanıdığım yardım edecek bana ben o yüzden sordum zesuga bazı destekleyen modelleri eklemiyor dedi red mi note 7'nin raporunu o vermiş hatta Poco X4 destekler dedi