Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
https://forum.miuiturkiye.net/konu/uygulamalari-acmadan-once-cihaziniz-tamamen-yeniden-baslatilana-kadar-bekleyin.156239/
Buradaki arkadaş çözmüş verileri kaybetmeden hocam
telefonumda hyper os global sürüm mevcut(1.0.12.0.UNAMIXM) telefonum root lu olduğu için fastboot aracılığı ile...
Hocam aynı sorun ile karşılaşan birisi rom yükleyerek kurtarmış az önce baktım bazı bu işin ehli kişiler de box diye bir şey varmış onunla hallediyorlar istihbaratta da varmış bunlar Google'a ulaşalım ulaşmasına fakat Google'a yedekleme yapmış mıdır ki orası da var
Abi keşke ilk başta amcasına verseydik halletseydi aklımıza gelmedi telefonun şifresini kaldırmış yazılımcı fakat uygulamalara girmiyor tıklayınca uygulamaları açmadan önce cihazınız tamamen yeniden başlatılana kadar bekleyin diyor neden böyle oldu dedim dedi ki rahmetli güncelleme yapmış o...
Hocam rahmetlinin hattını kapattılar lanet olsun ya keşke vermeseydim de direkt amcasına verseydik halletseydi başıma iş açtım amcası İstihbarat çalışanı halledemez mi bir şekilde acaba
1746885285
Cihaz redmi note 8 bootloader kilidi açık
Hoc
Hocam tekrardan selamın aleyküm telefon 1 haftadır yazılımcı birindeydi semtteki herkes ona yönlendirdi tüm telefoncular. telefonun şifresini kaldırmış fakat uygulamalara tıklarken uygulamaları açmadan önce cihazınız tamamen yeniden başlatılana kadar bekleyin" hatası veriyor neden olduğunu...
1,5 ay önce çocukluk arkadaşım bıçaklı saldırı sonucu vefat etti arkadaşımın annesi telefonunu bana verdi içindeki fotoğraf ve videolarını alabilir miyiz diye çünkü bütün anıları fotoğrafları videoları o telefonun içinde bir kaç telefoncuya götürdüm çok yüksek miktar istediler bu yüzden...
Abi kıvılcımı yanlış test pointine dokunduğum için yaptı şu an telefon sorunsuz çalışıyor şarj vs alıyor sadece şifre ekranında dediğin gibi bunun tek çözümü server
Hocam dediğiniz gibi EDL moda alma sebebim mi hesabını bypass yapmak siz ve bazı bu işten anlayan insanlar Poco X4 Pro için çoğu kişi server oluyor sadece diyorlar çoğu da bypass oluyor diyorlar bypass olduğuna dair 1 tane video gördüm o da edl moda alıp android multi tool ile bypass ediyordu...
Poco X4 Pro 5G Telefonu edl moda almak istedim fakat bu işlerde acemi olduğum için alamadım hayatımda ilk defa telefonun arka kapağını söktüm sonra test pointlerine dandik ucu sivri olmayan yamuk bir cımbız ile kısa devre yapıp edl moda almak istedim cımbız düz olmadığı için tam dokunduramadım...