eymevt kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Mi6 20.6.18 miuipro?

Tamam şimdi üye oluyorum İnşallah vardır 1606908961 Hangi banka kartı oluyor
  2. E

Hocam en son 5 21 var
  3. E

Hocam mi6 için yoki 20 6 18 bende düşündüm ama yok sitelerinde eyer olsa ben üye olup alırım
  4. E

Tema Jiyan Art MIUI 11 / 12 / HyperOs Uyumlu Tema

Hocam şu şekilde
  5. E

Tema Jiyan Art MIUI 11 / 12 / HyperOs Uyumlu Tema

Hocam ellerinize sağlık mtz alla bilirmiyim 12 için
  6. E

Tema Jiyan Rounded Tema

Eyvallah hocam
  7. E

Tema Jiyan Rounded Tema

Hocam ellerinize sağlık bir 12 alabilirmiyim
  8. E

Ülkede Sayısı Haddinden fazla olan 18 şey...

Bu güne kadar bu ülkenin hiç bir ferdini küçük gören hiç bir insanın yaşam tarzına müdahale eden hiçbir şekilde bir parti veya siyasi görüşü yüzünden bırakın tartışmayı muhabetini bile yapan namertir ama senin gibi zihniyeti bozuk insanlar her zaman başkalarının yaşamına müdahale ediyorsunuz
  9. E

Benim kendi Benim Herkes haddini bilecek herkes herkesin yaşam tarzına inancına saygı duyacak hiç kimse kimseden üstün değildir takva sahipleri hariç Müslümanlar için tabi
  10. E

1 sen hangi hakla benim değerlerime saygısızlık yapabilirsin 2 benim için senin yaşının hiç bir önemi yok çünkü sen hak ettiğin değire bulursun 3 sen herşeyi istediğin gibi yazabileceksin ama biz söyleyince yöneticileri göreve çağıracaksın bu ülkede celal şengör denen şahsiyetsizler varken...
  11. E

Sizinle aynı düşünmeyenlere baskıcı demek çok hoş olmamış onlara gelene kadar bu ülkede sayılacak çok şahsiyetsizler var keşke onlarada deyinseydiniz örnek sizin gibi bu ülkede insanları ötekileştirnek sizinle aynı fikirde olmayanları küçük görmek ya bırakın da kim nasıl yaşamak istiyorsa...
  12. E

Tema Jiyan Blue MIUI 12 / 13 / 14 / HyperOS Uyumlu Tema

Hocam paylaşım için teşekkürler emin olun sadece benim cihazda kalacak şekilde kullanılacak
  13. E

Tema Jiyan Blue MIUI 12 / 13 / 14 / HyperOS Uyumlu Tema

Hocam ellerine sağlık çok hoş olmuş 11 den 12 geçtim zahmet olmazsa mtz atarmusınız
  14. E

Sohbet Türkiye'de PUBG Mobile protestosu!

Arkadaşım bırakta onlarda kendi fikirlerini söylesinler herkes senin düşündüğün gibi düşünmek zorunda değil hiç kimse bu ülkede başka din mensuplarına karışamaz çünkü Rabbimizde onu emretmiştir lakin senin dediğin gibi bu bir oyun ce herkese hirap etmekte oyunu yüklerken adamlar demiyorki bu...
  15. E

Tema Bulut v10 Markette Yayında

Hocam eline sağlık bende yorumumu yaptım harika olmuş
Üst Alt