Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu güne kadar bu ülkenin hiç bir ferdini küçük gören hiç bir insanın yaşam tarzına müdahale eden hiçbir şekilde bir parti veya siyasi görüşü yüzünden bırakın tartışmayı muhabetini bile yapan namertir ama senin gibi zihniyeti bozuk insanlar her zaman başkalarının yaşamına müdahale ediyorsunuz
Benim kendi
Benim
Herkes haddini bilecek herkes herkesin yaşam tarzına inancına saygı duyacak hiç kimse kimseden üstün değildir takva sahipleri hariç Müslümanlar için tabi
1 sen hangi hakla benim değerlerime saygısızlık yapabilirsin 2 benim için senin yaşının hiç bir önemi yok çünkü sen hak ettiğin değire bulursun 3 sen herşeyi istediğin gibi yazabileceksin ama biz söyleyince yöneticileri göreve çağıracaksın bu ülkede celal şengör denen şahsiyetsizler varken...
Sizinle aynı düşünmeyenlere baskıcı demek çok hoş olmamış onlara gelene kadar bu ülkede sayılacak çok şahsiyetsizler var keşke onlarada deyinseydiniz örnek sizin gibi bu ülkede insanları ötekileştirnek sizinle aynı fikirde olmayanları küçük görmek ya bırakın da kim nasıl yaşamak istiyorsa...
Arkadaşım bırakta onlarda kendi fikirlerini söylesinler herkes senin düşündüğün gibi düşünmek zorunda değil hiç kimse bu ülkede başka din mensuplarına karışamaz çünkü Rabbimizde onu emretmiştir lakin senin dediğin gibi bu bir oyun ce herkese hirap etmekte oyunu yüklerken adamlar demiyorki bu...