Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eu beta 9.9.26 miui 11 10 dakikadan fazla bekledim aynı ekranda duruyor format data yapmadan başka bir yolu yokmu twrp ile alakalı olabilirmi mesela eu betanın stabilini yüklemeye çalıştığımda oda sorunsuz yüklüyor ama açmıyor geri twrp ekranına atıyor eu betayı sorunsuz yüklüyor
eu betadayım 3 wipe yaptım miroomun son sürümünü flaşlıyorum romu yüklüyor hata vermiyor fakat açılış ekranında sonsuzluk işareti sürekli dönüyor öle kalıyor açılmıyor cihaz mi9T sorun ne olabilir
mi 9T eu beta miui 11 deyim stabile geçmek için data dahili hafıza hariç seçip siliyorum kurulumu tamamlıyor ama redmi ekranında kalıp tekrar geri twrp ekranına atıyor bende geri eu betayı yükledim format data yapmak istemiyorum başka bir çözümü varmıdır
Arkadaşlar merhaba masik f romu yükledim akıcılık falan gayet güzel fakat dikkatimi çeken bisey oldu whatsappta mesaj gelince sesli bildirim olmuyor sadece ışıkla bildirim oluyor bildirim ayarlarına baktım sesle bildirim açık bunun başka bir ayarı varmıdır
Hocam yükledinizmi 9.4.25 i bende şuan 9.3.28 var şarj süresi çok iyi 9.4.25 nasıl memnunmusunuz bende güncellemek istiyorum ama şarj süresinden çekiniyorum
Teşekkür ederim peki önce kemarada portre çekince çift resim yapmayı iptal edebiliyomuyuz kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum
1556467216
Teşekkür ederim peki önce kemarada portre çekince çift resim yapmayı iptal edebiliyomuyuz kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum