Eymengokhan kullanıcısının son içeriği

1. Eymengokhan

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

dalvik/art cache sistem cache
  2. Eymengokhan

eu beta 9.9.26 miui 11 10 dakikadan fazla bekledim aynı ekranda duruyor format data yapmadan başka bir yolu yokmu twrp ile alakalı olabilirmi mesela eu betanın stabilini yüklemeye çalıştığımda oda sorunsuz yüklüyor ama açmıyor geri twrp ekranına atıyor eu betayı sorunsuz yüklüyor
  3. Eymengokhan

eu betadayım 3 wipe yaptım miroomun son sürümünü flaşlıyorum romu yüklüyor hata vermiyor fakat açılış ekranında sonsuzluk işareti sürekli dönüyor öle kalıyor açılmıyor cihaz mi9T sorun ne olabilir
  4. Eymengokhan

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

teşekkür ederim deneyeceğim
  5. Eymengokhan

mi 9T eu beta miui 11 deyim stabile geçmek için data dahili hafıza hariç seçip siliyorum kurulumu tamamlıyor ama redmi ekranında kalıp tekrar geri twrp ekranına atıyor bende geri eu betayı yükledim format data yapmak istemiyorum başka bir çözümü varmıdır
  6. Eymengokhan

mi 9T stabil yükleyen varmı
  7. Eymengokhan

bende facebook bütün bildirimlerini kapadım ama yinede çıkıyor
  8. Eymengokhan

sürekli facebook için özellik güncelleniyor diye bildirim geliyor varmı bundan kurtulmanın bir yolu sinirlerimi bozmaya başladı :-)
  9. Eymengokhan

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Mi 9T için miui pro link atabilecek varmı..?
  10. Eymengokhan

Rom Redmi K20 / Mi 9T - Xiaomi.eu v9.8.15 Beta ve v10.3.15.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Stabilden miui 11 betaya geçiş yapsam format data yapmam gerekirmi
  11. Eymengokhan

Rom Mİ 8 Se Masik X 8.3 Sirius

Arkadaşlar merhaba masik f romu yükledim akıcılık falan gayet güzel fakat dikkatimi çeken bisey oldu whatsappta mesaj gelince sesli bildirim olmuyor sadece ışıkla bildirim oluyor bildirim ayarlarına baktım sesle bildirim açık bunun başka bir ayarı varmıdır
  12. Eymengokhan

Rom Mİ 8 Se Masik X 8.3 Sirius

Arkadaşlar bu masik f betamı stabilmi oluyor bende şuan miui pro yüklü twrp uçar mı onun için soruyorum cihaz mi 8se
  13. Eymengokhan

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Hocam yükledinizmi 9.4.25 i bende şuan 9.3.28 var şarj süresi çok iyi 9.4.25 nasıl memnunmusunuz bende güncellemek istiyorum ama şarj süresinden çekiniyorum
  14. Eymengokhan

Uygulama Mi 8 SE Google Kamera (güncel)

Teşekkür ederim peki önce kemarada portre çekince çift resim yapmayı iptal edebiliyomuyuz kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum 1556467216 Teşekkür ederim peki önce kemarada portre çekince çift resim yapmayı iptal edebiliyomuyuz kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum
  15. Eymengokhan

Uygulama Mi 8 SE Google Kamera (güncel)

Arkadaşlar 2 3 resimden sonra donuyor yokmu bunun çözümü?
Üst Alt