Eyetkim kullanıcısının son içeriği

1. E

Rom POCO X3 NFC (surya) – Global Kararlı V12.5.5.0.RJGMIXM

Ben dün fark ettim normalde sabah 7 de sarj dan çıkartıyorum gün içinde 1 saat aktif kullanıyorum akşam 8 eve geliyorum sarjım %75 kalıyordu dün saat 9 da %20 kalmıştı bu battary drain sorunu nedir çözümü varmı
  2. E

Rom MIUI 12.5.4.0 RJGMIXM Dağıtılmaya Başlandı

Slm bu sabah bana geldi internet im olmadığı için güncellemedim öglen arkadaştan baglandım bu sefer güncelleme yok diyor nedeni ni bilen var mı?
  3. E

Soru POCO X3 NFC Mat Ekran Koruyucu

Slm ben mat seramik ekran koruyucu kullanıyorum parmak izi leke ve ekran yansıtmıyor ilk zamanlar biraz farklı geliyor zamanla alışıyorsun bu Arada kulandıgım note 9 pro nun POCO X3 NFC Kılıf Karbon DERİ NİSS Silikon Kılıf Arka Kapak Slim kılıf+MAT SERAMİK EKRAN KORUYUCU Fiyatı ve...
  4. E

MIUI 12 POCO X3 NFC - Global Kararlı Rom V12.0.9.0.QJGMIXM İndirme Bağlantıları

Slm Arkadaşlar cihazım Türkiye garantili bana 12.09 güncellemesi geldi akşam indiriyorum sabah da bakıyorum inmiş yeniden başlat diyorum yeniden başlatıyor ama sistem yüklenmiyor telefon hakkında girdiğim zaman yeni güncelleme var indir cıkıyor 2 defa yaptım olmadı 12.08 kullanıyorum otomatik...
  5. E

Soru Sim Kart Etkinleştirilemedi?

Yok paketim yurdışına SMS gönderiyor 20 TL küsür faturaya yansıdı Cihaz bul aktif ama yeniden başlatma da etkinleştirilmedi diye ileti geliyor benim sadece mesajlar ve arama geçmişi aktif olmuyor
  6. E

Ben denedim olmadı garantili geçen hafta servise yolladım yine aynı başka çözüm yolu var mı tek seçenek kalıyor kapatmak galiba en azından faturaya yansimaz
  7. E

Slm bu uygamların hepsi mi yaptım ama yine etkinleştirme medi sunucu hatası veriyor garantili cihaz Türkiye başka nelernyapıla bilir
  8. E

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Slm benim sim kart etkinleştirme sorunu var poco X3 NFC Türkiye garantili 1 haftalık cihaz forum eski cözümleri denedim olmadı garantiye vermem gerekir mi
Üst Alt