Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm bugün benim sim 2 gitti hat yok çarpı işareti var server kayıt yaptırmıştım kontrol ettigimde sim2 ye attırdıgım IMEI duruyor ama hat yok sim 1 geçtim ama sim1 4 ay kullandım kapanır diye kayıtlı oldugu için 2 geçtim 2 gitti birde gider mi
Aldığım yeri aradığım pocoda kronik sorun Muş çift...
Slm benim de bugün sim 2 kapandı ancak server IMEI kaydı yaptırmıştım IMEI kendim verdim ayarlardan bakınca IMEI görünüyor anlamadığım sim 1 bu sene 4 ay kullandım Mayıs'ta 2 ye geçtim kapanınca sim 1 e taktım hat geldi aldığım yeri aradığım bunlarda kronikmiş 2 hattı da kayıt yaptırmak...
Ben actım kızımada yaptım ama onun telde acılmıyor gmail şifre giriyorum her yeri geçiyor chatgp tarayıcısında kalıyor beyaz ekran oluyor ama benim 2. Alanda açılıyor neden dir bilmiyorum
Bende denedim oldu ama internete kapalı kartla yaptım acınca üste go yükselt var girdigimde zaten hasabınız var 11.12. 2026 ilk ödeme diyor sıkıntı olurmu