Eycpa kullanıcısının son içeriği

1. E

Çözüldü Redmi note 8 pro şarj olurken

Diğer %100 olarak gösteriyor cihaz kapalı iken şarj olurken
  2. E

Çözüldü poco x3 nfc ımei

imei yüklenmesi için root şart mı bu cihaza.
  3. E

Soru Poco x3 nfc

6 aylık dedi açıklaması şu: Merhabalar cihazımda yazılımsal ve donanımsal hiçbir sıkıntı yoktur..IMEI kaydı kalıcı olarak yapılmış olup bütün güncellemeleri almaktadır..orijinal kutusu ve orijinal şarj aleti mevcuttur..kozmetik olarak 10/9 alır arkasına kılıf izi geçmiş sadece darbe çatlak...
  4. E

Takas Poco x3 nfc vve Redmi note 8 pro

Bir arkadaşın Poco x3 nfc 6/128 sanırsam gloabaldir cihazı var benimde Redmi note 8 pro6/128 global ce damgalı takas teklif ettim üste 250tl istedi mtk işlemcili bu cihazda insan rom değiştirmeye bir işlem yapmaya tırsıyo birde ne biliyim fazla güç tüketiyor oyunda ısınıyor ama poco x3 nfc imei...
  5. E

Soru Redmi note 8 pro root önerilirmi

Daha öncesinde buna benzer bir konu açmıştım redmi note 8 pro root işlemi başlıklı konu altıda çeşitli sorular sormuştum Canny1913 hocam çok yardımci olmuştu sorularımı cevaplamıştı kendisine teşekkür ederim herhangi bir risk yok zaten her türlü kurtalıyor demişti H.kadioglu hocam redmi note 8...
  6. E

Soru Recovery kurmadan rootlama

Redmi note 8 pro twrp vs olmadan root yapmak mümkünmü root la ilgili deneyimim olmadığı için soruyorum.
  7. E

Yardım rn 8 pro recovery girmiyor

ses açma ve güç tuşu basıyorum ve priz işareti çıkıyor girmiyor recoverye %40 ta iken denemiştim ve cihazı açtığımda %5 inmişti :( 1647368015 %5 e inmişti 1647368248 Bilen yokmu
  8. E

Alış 2700 max bütçe

Yurt dışı cihazın imeisi formatı güncellemesi hep ayrı bir dert bıktığı için ikini el bu bütçede cihaz önerisi max 1 yıllık.
  9. E

Redmi note 8 pro satmayı düşünüyorum

Gloabal kayıtlı eski j7 cihazımın kaydı 4.5g sorunsuz android 11 12.5.7 mavi kozmetik 10/9 5 aylık herşeyi çalışır durumda hiçbir sıkıntısı yok.
  10. E

Soru Recovery giremiyorum

Ses açma ve güç tuşu ile recovry moda girmek istedin fakat şarjı 24 tü cihazın ardından ekran geldi mıuı recovery diye sonra priz işareti geldi bende cihazı kapattım ve şarja taktım açtım telefonu şarj 5 ti niye böyle oldu hemen bitti bataryası iyi ama niye hemen böyle indi birde niye girmedi...
  11. E

Soru Redmi note 8 pro root işlemi

1.cihaz mtk riski varmıdır bu işlemin(daha önce fastboot 12.5.1 room yükledim bir sorun olmadı) 2.Ne gibi yararları olur ne gibi yetkiler kazanırım 3.Yaşayabileceğim olası sorunlar 4.Güncellemeleri nasıl yaparım ota ile mi twrp ilemi 5.imei repair yurt dıiı cihaz işlem sonrası imei gidermi 6.pil...
  12. E

Soru Rn 8 pro ekran süresi

Ayarlar>pil performans>ekran süresine basıyorum misal 5 saat çıktıysa atıyorum yarım saat sonra bakıyorum 4 saat mesela neden böyle.
  13. E

Soru Pil kullanım değerleri

Pil kullanım yüzdelerim bu miui sürümü 12.5.7 kullanıyorum normal mi bu değerler
  14. E

Çözüldü rn 8 pro açılırken yazı çıkıyor

cihaz açılırken dm-verity corruption your device is corrupted it cannot be trusted and may not work properly press power button to contuine or device will power of in 5sn yazısı çıkıyor açma kapama tuşuna bir kere basıyorum kilit açıldı simgesi çıkıyor ve cihaz açılıyor bu nasıl çözülür birde...
  15. E

Çözüldü minimal adn fastboot rom yüklerken cihaz açılıp kapanmaya başladı

işlem bitti ama açılıp kapanmaya başladı kabloyu çekiyimmi fastboot moda giriyor 1646142413 mi flash ile deniycem birde
Üst Alt