ey663 kullanıcısının son içeriği

1. E

Soru En Stabil 11T Pro MIUI

Teşekkür ederim 🙏 🙏
  2. E

Rom Xioami 11T Pro - Eu rom (Kararlı Sürüm) Android 12/13 - MIUI 13/14

Vowifi bu romda çalışıyor mu
  3. E

Soru En Stabil 11T Pro MIUI

Hocam merhaba endonezya romda vowifi çalışıyor mu
  4. E

Yardım Mi 11 Lite Xiaomi.eu Kararlı rom Nasıl Yüklenir.

Paylaşılan rom fastboot rom olarak paylaşılmadigi sürece twrp yada orange fox olmadan yüklemek zor. 1619661222 https://mifirm.net/model/courbet.ttt#eu Burda fastboot rom paylaşılırsa yükleriz. Zaten bir eu rom un fastboot u çıkmadı. O çıkarsa tamamdir bu is
  5. E

Ana Başlık Mi 11 Lite 4G - Tüm Özellikleri [Kullanıcı Yorumları]

Teşekkür ederim ama sanirim bizimki henuz olmayacak videodaki fastboot rom. bizimki twrp yada of ile yüklenen rom. Biraz daha beklicez sanırım.
  6. E

Yada fastboottan bu romu nasıl atarım video anlatım kilavuz link var mi yönlendirebileceginiz
  7. E

Herkese slm bootlader kilit açma başvurusu yaptim. Linkteki eu rom u aticam ama twrp yada orange fox yükleyen oldumu yada cihazına root yapan. https://mifirm.net/model/courbet.ttt#eu
  8. E

Ben ahmetden mehmetden alinan cihaz kayit yapilmaz diye birsey yazmadim. Valla sizin dünyadan haberiniz yok. Eski kullanmadığınız bir cihaziniz varsa onun imeisini bu cihaza imei repair yapıyorlar ve kapanma sorunu olmadan gönül rahatlığı ile kullanabiliyorsunuz. Ben yazıyorum anya siz cevap...
  9. E

Bilgilendirme için teşekkür ederim ben zaten pasaport kaydı düşünmüyorum. Imei repair şuan yapılmıyor ama çözülunce imei repair düşünüyorum.
  10. E

Ben ahmet mardinden aldim bugün kargoladi. Son genelge ile pasaport kayıt işi 1 yila uzatıldı. 1 yil kullanabiliriz. Buraya yaziyorum bu cihaz çok tutulacak. Imei kayit işi de çıkar zaten.
  11. E

Evet bende sipariş verdim 6/128 gb mavi olanı 2650 tl ye orjinal kapalı kutu aksesuar ile cumartesi elimde olur inşallah.
Üst Alt