Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Poco m3 cihaza miui 12.5.2.0 kurdum fakat depolama yetrsiz hatası alıyorum. Çözümü ne? Yardımcı olur musunuz? 128 GB boş alan var...
1632561030
Sistem 120 GB olarak görünüor.
Merhaba, direkt olarak flashlayabileceğim TWRP gerekiyor. Redmi Note 8 Pro 64 GB(Begonia). Lütfen sürüm düşür, o konuya yaz bu konuya yaz gibi önerilerle gelmeyin. Rapor eder geçerim. Ben kendi konuma cevap istiyorum. Bazı konular bu yüzden çöp oldu. Android 11.
Merhaba, geçen hafta repair yaptım. Bootloader kilidini kapattım. 2 güne açacağım. Size en baştan anlatayım. Efs sildikten sonra telefon miui logosuna gelince kapanıp TWRP giriyordu. Ben de MİUİ V12.0.10 sürümünden 12.0.2 sümüne düşürmek zorunda kaldım. Daha sonra 0.2 sürümünü mi flash ile...
Merhaba, dün imei repair yaptım ve fastboot rom kurdum. Wifi çizgisi repairden önce fulldu ama şu an yan odadaki modemden tek çizgi sinyal alıyorum ve intenetim yavaş. Evdeki diğer cihazlarda sorun yok. Bootloader stcok rom kurarken yanlışlıkla lock yapmışım, o yüzden kapalı. :).