experz kullanıcısının son içeriği

1. E

Mod Cyperpunk 2077 Boot Animasyonu

Dostlar merhaba reddit de gezerken denk geldim. Hoşuma gitti kendi telefonuma da uyguladım. 67.08 MB file on MEGA Animasyon linki burada indirip gerekli izinleri verdiğinizde. Aktif olacaktır. [Cyberpunk Edition OTA + OEM folder] Xda'da bir arkadaş magisk modülü olarak da yapmış. Aosp...
  2. E

Haber İstanbul Bilişim Ürün GÖNDERMİYOR

İstanbul bilişimden almayın aldırtmayın adamlar stokta olmayan ürünü stokta gibi gösterip 1 ay sonra falan kargo yapıyorlar süre değişiyor duruma göre genelde böyle ama. Olan sizin sabrınıza sinirinize oluyor ürün geliyor mu geliyor ama 1 ay sonra. Biraz ucuz alıcaz diye tüm moraliniz altüst...
  3. E

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Sonunda yav en başından beri takip ediyorum konuyu ilk mesajım da bu oldu :D
  4. E

Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

Hocam global rom olduğu için yazma gereği duymadım ondan. Şimdi editlerim ama.
  5. E

Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

Bu da benden gelsin Edit:Global rom.
  6. E

Çözüldü MIUI 11 nereden indirilebilirim?

Global olduğuna emin miyiz ?
  7. E

Yardım Mi 9T Vowifi Sorunu Hk.

Umarım güncelleme ile çözülür. VoLTE sıkıntısız çalışıyor türkcellde. VoWİFİ çalışmıyor ne yazık ki.
  8. E

Hat türkcell hocam ve global rom kullanıyorum.
  9. E

VoWifi bende de çalışmıyor. Uçak moduna alıp arama yapmaya çalışınca radyo kapalı diyor. Ama aktif VoWifi ayarlardan da wifi seçili arama için. Bunu nasıl düzeltebiliriz bilen varsa yardımcı olursa iyi olur.
Üst Alt