Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar öncellikle cihazım redmi note 9 pro, sorunum en başta geçen sene miui12.5 e güncelledikten sonra yaşandı aramalarda veya instagramda genellikle kendi kedine restart atıyordu öyle kullanmaya devam ettim miui 13e geçtikten sonra daha sık yaşandı bu olay ardından fastboot ile miui...
Arkadaşlar evde 2 tane telefon var Note 9 pro ve note 10 ikisinde de pou ve earn to die 2 gibi eski oyunları açmamıza rağmen saçma şekilde kasıyor miui 12.5dan mı ötürü mu kasıyor yoksa eski oyunlar diye mi anlamadık 😁 yazılımdansa rom atmayı düşünüyorum.
Arkadaşlar 2 tane konu açtım ancak ne yardım eden oldu nede bakan telefona sensör çalmışıyor diye twrpden zip bi dosya flasladım ondan sonra mi logosunda kalıyor telefon açılmıyor mi flashdan rom atıyorum yine olmuyor ancak fastboot moddan orangefoxu yükledim rom atıyorum yine açılmıyor lütfen...
Arkadaşlar merhaba telefona rom attım ahize çalışmıyordu bir dosya inidirip attıktan sonra mi logosunda kaldı fastboot moda girip flash romda attım sorun çözülmedi lütfen yardımcı olurmusunuz ?
MIUI CN 12.5 I ANDROID 11 I MIATOLL
Version: 21.6.9 WEEKLY
Ben joyeuse cihazıma kurdum diğerleri için denemedim.
Desteklenen Cihazlar :
Curtana | Joyeuse | Excalibur | Gr
Romu kendim de kurdum tek kötü tarafı sadece dil seçeneğinde İngilizce ve Çince olması onun dışında bir eksiğini...
Merhaba arkadaşlar telefona agni kerneli kurduktan sonra bir sorun farketmemiştim ama 2 gün öncesine kadar telefon arada bir basmamaya başlıyor ve yeniden başlatınca düzeliyor şimdi baktım kendi kendini yeniden başlatmış bu kernelden midir acaba yeniden rom atarsam stock kernele geçer mi
Note 9 Pro (joyeuse) cihazıma romu attım normal açıldı ancak yeniden başlat dedikten sonra sürekli fastboot moda giriyor lütfen yardım edin
1613920103
twrp moduna girebiliyorum