experuz kullanıcısının son içeriği

1. experuz

Yardım Kendi Kendine Restart Atıyor

Selam arkadaşlar öncellikle cihazım redmi note 9 pro, sorunum en başta geçen sene miui12.5 e güncelledikten sonra yaşandı aramalarda veya instagramda genellikle kendi kedine restart atıyordu öyle kullanmaya devam ettim miui 13e geçtikten sonra daha sık yaşandı bu olay ardından fastboot ile miui...
  2. experuz

Soru Çok saçma şekilde kasması

Arkadaşlar evde 2 tane telefon var Note 9 pro ve note 10 ikisinde de pou ve earn to die 2 gibi eski oyunları açmamıza rağmen saçma şekilde kasıyor miui 12.5dan mı ötürü mu kasıyor yoksa eski oyunlar diye mi anlamadık 😁 yazılımdansa rom atmayı düşünüyorum.
  3. experuz

Yardım Yoruldum..

Arkadaşlar 2 tane konu açtım ancak ne yardım eden oldu nede bakan telefona sensör çalmışıyor diye twrpden zip bi dosya flasladım ondan sonra mi logosunda kalıyor telefon açılmıyor mi flashdan rom atıyorum yine olmuyor ancak fastboot moddan orangefoxu yükledim rom atıyorum yine açılmıyor lütfen...
  4. experuz

Yardım NON-HLOS.bin'de kaldı

edl moda alıp rom flashladıgımda bu ekranda kalıyor nasıl çözebilirim ?
  5. experuz

Yardım Mi logosunda kaldı

Arkadaşlar merhaba telefona rom attım ahize çalışmıyordu bir dosya inidirip attıktan sonra mi logosunda kaldı fastboot moda girip flash romda attım sorun çözülmedi lütfen yardımcı olurmusunuz ?
  6. experuz

Yardım Redmi Note 9 Pro EU Rom güncelleme hakkında

Arkadaşlar merhaba Redmi Note 9 Pro (joyeuse)eu rom kullanıyorum V12.0.4.0 güncellemesi geldi telefona format atmadan güncellemeyi nasıl yapabilirim güncelleyici ugulama hata verip kapanıyor ordan yapamıyorum ? (orangefox telefonda kurulu)
  7. experuz

Rom MIUI CN 12.5 I Android 11

MIUI CN 12.5 I ANDROID 11 I MIATOLL Version: 21.6.9 WEEKLY Ben joyeuse cihazıma kurdum diğerleri için denemedim. Desteklenen Cihazlar : Curtana | Joyeuse | Excalibur | Gr Romu kendim de kurdum tek kötü tarafı sadece dil seçeneğinde İngilizce ve Çince olması onun dışında bir eksiğini...
  8. experuz

Yardım Kernel sorunu

Merhaba arkadaşlar telefona agni kerneli kurduktan sonra bir sorun farketmemiştim ama 2 gün öncesine kadar telefon arada bir basmamaya başlıyor ve yeniden başlatınca düzeliyor şimdi baktım kendi kendini yeniden başlatmış bu kernelden midir acaba yeniden rom atarsam stock kernele geçer mi
  9. experuz

Yardım Cihaz Rom attıktan sonra fastboot moda giriyor

Note 9 Pro (joyeuse) cihazıma romu attım normal açıldı ancak yeniden başlat dedikten sonra sürekli fastboot moda giriyor lütfen yardım edin 1613920103 twrp moduna girebiliyorum
Üst Alt