Expert3 kullanıcısının son içeriği

1. E

Çözüldü Redmi Note 7 Garantisi hakkında

Merhaba; Bende bugün Namütenahi bilişim tarafından ithal edilmiş bir cihaz aldım. Genpa veya KVK da görünmemesinden daha önemli olan BTK da kaydı görünmemekte. Bu konuyla alakalı bilginiz var mıdır?
  2. E

Yardım miui mobil veri ayarı hakkında

Yukarıda anlattığımız çözümleri denediniz mi? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. E

Merhaba, Burada tavsiye edilen yöntemlerin hepsine bakmam mümkün olmadı. Ben kendi telefonumda yaşadığım sorunu rehber ayarları üzerinden çözdüm. 1. Arama ekranının üzenrindeki "kişiler" sekmesini açın veya direkt olarak kişiler uygulamasına girin, sağ üstte bulunan üç nokta işaretine tıklayın...
  4. E

Evet, yoksa interneti keser. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. E

Bu kısımda uyar ve mobil veriyi kapat olan kısmı uyarı göster olarak ayarlayın. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. E

Miui forumlarında gönderdiğim resimlerde görünen kısımda data kullanım limitlerini güncellemenin bazı kullanıcıların sorununu çözdüğü yazıyor. Bu işlemi denediniz mi? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. E

Umarım sorununuzu çözmekte işinize yarar. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. E

Merhaba, Veri kısıtlama ayarları Miui'ın Güvenlik yazılımı içerisinden yapılıyor. Güvenlik uygulamasını açın, Veri Kullanımı seçeneğini bulup, tıklayın. Sağ üstte görünen çark işareti ile ayarlar kısmına geçin. Veri kullanımı seçeneğini kapatın. Bı şekilde sorununuzun çözülebileceğine...
  9. E

Rom V9.5.6.0.OCAMIFA Güncellemesi, resmi site üzerinden yayınlandı.

Ota üzerinden olduğu için normal sayılabilir. Bilgisayara indirdiğim dosya 1.59 Gb. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. E

Rom V9.5.6.0.OCAMIFA Güncellemesi, resmi site üzerinden yayınlandı.

Xiaomi Mi6 için bir süredir beklediğimiz güncelleme Miui'ın resmi sitesi üzerinden erişime açılmış durumda. MIUI ROM for Xiaomi Mi 6 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
  11. E

Duyuru 5. Geleneksel MIUI Türkiye Buluşması

Bende geleceğim, benide sayın.
  12. E

Yardım Şarj Adaptörü

Merhaba; Normal şartlar altında cihazın kutusundan çıkmış olan tüm aksesuarlar garanti kapsamına girmektedir. Fakat bozulan adaptör kendi kusuru dışında bozulduğu için sanırım yetkili servis bu talebinizi red edebilir. Ayrıca Türkiyede satılmakta olan mi5, Mi6, Mi Note 3, Mi Mix 2 vb. Snapdragon...
  13. E

Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

Tüm IMEI sorunu yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun. Mi6 da aynı sorunu yaşamamak dileğiyle [emoji2][emoji2] Mi5 Prime'dan sevgilerle...
  14. E

Yardım Play store sorunu

Turkcell den Kasım ayında A7 2016 aldım. Yanında Vestel tablet hediye ettiler. Azcık kurcalayınca Çinli bir markanın üretimi olduğu, Vestel in marka bastığı çıktı ortaya. Aynı Vestel yurtdışından gelen cihazlara extra vergi eklenmesini de sağladı. Milletin alım gücü yetmediği, Vestel de marka...
  15. E

Yardım Play store sorunu

Sadece Kaan olsa, Vestel, General Mobile, Casper ve bir çok marka etiket basıp yerli üretim diye kakalıyor. Xiaomi yi kıyaslamak için bence adil örnekler değil. Mi5 de bile (Ucuz orta seviye fiyatlı bir model) ufs 2.0 ve 4 axis optik imaj sabitleme kullanan markanın Apple, Samsung ve Huawei ile...
Üst Alt