expclear kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Redmi Note 9 Pro Wifi Sorunu

Teşekkürler hocam
  2. E

hocam buradaki 11 yazısına dokununca bişey olmuyor on kere. Ancak ikinci fotodaki miui sürümüne dokununca geliştirici seçenekleri açıldı diyor
  3. E

Geliştirici seçenekleri açık hocam onu kastediyorsunuz sanirim. Ama bir değişiklik olmuyor yine de
  4. E

Bölge değiştirip denedim olmadı maalesef. Biraz daha bekleyip olmazsa paket indirip yapacağım artık
  5. E

Hocam foruma baktım. Aynı konular içerisinde belirtilen yöntemler ile sorun giderildiginde cihazın garanti kapsamı dışına çıkıp çıkmayacağı da sorulmuş ve cevap verilmemiş buna. O nedenle cihazın kendi kendine güncelleme almasını bekliyorum. Bu basit güncellemeyi aynı cihazın alıp bendekinin...
  6. E

bence de saçma ama durum bu malesef :(
  7. E

denedim hocam ama bir değişiklik olmadı malesef. tüm cihazlara aynı anda gelmiyor olabilir mi acaba güncelleme ?
  8. E

hocam o kocaman 11 yazan ekranın altındaki "güncellemeleri kontrol et" kısmına basıyorum "uygun güncelleme yok diyor" kenardaki üç nokta olan yerdeki "en son paketi indir" kısmına basınca da indirilemiyor. bir şeyler ters gitti diyor.
  9. E

hocam bende güncelleme vs gözükmüyor, wifi sorunu da devam ediyor. alalı iki gün oldu servise göndermek istemiyorum. güncellemeleri kontrol et diyorum, güncelleme yok diyor :(
Üst Alt