exen1907 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Mobil veri kullanamıyorum

Merhaba Mobil veri açık olduğu halde internete giremiyorum aynı zamanda volte açık ama volte simgesi gözükmüyor mobil ağlardan 4.5g açık ama 4.5g simgesi gözükmüyor bunların hepsini daha önce kullanıyordum fakat birden bire hepsi kayboldu sebebi nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim
  2. E

Soru Güncelleme

Yurt dışı note 8 pro kullanıyorum güncelleme geldi güncellesem imei uçarmı cihaz brick olurmu
  3. E

Soru Hoparlör

Selamünaleyküm arkadaşlar bu telefon nun hoparlör sesini yükseltmek mümkün mü eski mediatek işlemcili telefonlarda ses yükseltme oluyordu note 8 pro da olurmu
  4. E

Rom Masik X 1.7 ROM Xiaomi MI 8 SE

Romu yükledim telefon açıldı ama twrp uçmuş
  5. E

Rom Masik X 1.7 ROM Xiaomi MI 8 SE

Bu romu yüklesem twrp silinirmi
  6. E

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Arkadaşlar beta romdan mi room stabile geçtim her şey güzel yüklendi fakat twrp ye girdiğimde twrp açılıyor ama kilit resmi ve sağa çekme tuşu çıkıyor ekranda bu ne anlama geliyor
  7. E

Yardım Güncelleme yapınca twrp siliniyor

Hocam pc yok bende direk telefon hafızasına atıp twrp ile kursam olurmu birde twrp sürümü mi-room stabil için uygunmu çok rahatsızlık verdim kusura bakmayın
  8. E

Hocam cevabınız için teşekkürler telefondaki twrp sürümü 3.2.3 1102 bu twrp ile bahsettiğiniz romu kurabilirmiyim birde hangi wipe işlemlerini yapmalıyım
  9. E

Hocam cevabınız için teşekkürler telefondaki twrp sürümü 3.2.3 1102 bu twrp ile bahsettiğiniz romu kurabilirmiyim birde hangi wipe işlemlerini yapmalıyım
  10. E

Hocam YouTube de video lara bakarak yapmıştım siz kısaca anlatabilirmisiniz
  11. E

Merhaba arkadaşlar Daha önce güncelleme yapınca twrp silinmişti ve ekran fastboot da kalmıştı telefonu aldığım kişi düzeltti şimdi güncelleme yapmak istiyorum twrp nin silinmemesi için bir şey yapılabilirmi kullandığım rom eu 8.7.5 beta
  12. E

Fake Gps İle Sürpriz Nokta

Link alabilirmiyim size zahmet
  13. E

Yardım Ekran fastboot da kaldı

Eyvallah sağol hocam
  14. E

Ben yapamazsam telefoncular yapar demi hocam cihaz çop olmamıştır demi
  15. E

Formattan önce TWRP yüklüydü ama şimdi ekran fastboot da kalıyor