Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar iyi günler dilerim. Sorunum şu; ben oyuna girip çıktıktan sonra herhangi bir videoyu açıyorum ki izlemeye örn reels olsun, video 1.5 saniyeliğine kasıyor ses ileride video geride kalıyor kısacası kayıyor. ROM kaynaklı değil yani bir sürü rom denedim ilk kurulumda olmuyor ancak 1-2 gün...
Back-End C#'dan başlamak istiyorum ama yazılım kodlama ile hiç bir alakam olmadı yani. Bunu meslek olarak öğrenmek istiyorum, yani gelecekte bir iş gibi. Şuana kadar herşeyden azar azar biliyorum android olsun windows olsun mekanik parçaları sökme tamir etme v.b. Fazla değil yani. Velhasıl kelam...
OrangeFox Recovery Project | Redmi Note 8/8T (ginkgo/willow)| Stabil
Güncellendi: 29/11/'23
@tejas101k tarafından
İndir
Recovery'den flaşlama:
Var olan recovery için:- sadece verilen recovery zip dosyasını flaşlayın
-----
Fastboot'tan:- verilen recovery zip'ten recovery.img dosyasını çıkarın...
Evolution X 8.3 Android 14
Bugünkü konumuzda Evolution x 8.3 ”Pixel Experience” temelli bir rom yer alıyor. Gayet güzel özellikleri var. ilk başta denemekten çekindiğim stabilitesinin pek iyi olmayacağını düşünmüştüm, ama yanılmışım. :) CrDroid'de olmayan bir çok özelliğide bizlere sunuyor...
DerpFest Official. Stabil hızlı akıcı rom. Hızlı ayarlar paneli bulanık şekilde geliyor ben beğendim açıkcası. Talimatlara geçebiliriz.
«---------------------------------------------------------------------» Cihazınızın Bootloader'i açık ve TWRP Kurulu olmalı. Yoksa işlemlere devam...
CrDroid v10.1 Android 14
UQ1A.240105.004
Özelliklerle dolu Lineage OS temelli bir rom.
«---------------------------------------------------------------------» Cihazınızın Bootloader'i açık ve TWRP Kurulu olmalı. Yoksa işlemlere devam edemezsiniz. (Temiz kurulum tavsiye...
Selam aleyküm herkese iyi günler dilerim.
Gündelik kullandığım redmi note 8 cihazım var ve 3 kere batarya değişimi yapıldı bu telefonda. 1. Güvenpil bataryası 2. Yeni ambalajlı orjinali 3. İse orjinal telefon üstünden çıkma batarya.
Forumlarda miui sistemlerde ve ya aosp'de 6 saatin üzerini...
Sohbet tarzı açtım burayı.
Kullandığınız aosp rom'un isimini, ana ekranı ve hızlı ayarlar panelini buraya atabilirsiniz.
CrDroid v10 Android 14 (magisk + lsposed + iconify)
(herhangi bir art niyetim yoktur siz büyüklerime bilip/bilmeden yaptığım ve ya yapmış olduğum saygısızlıktan ötürü özür...
selam iyi günler dilerim herkese. elimde bir note 11 var ve sürekli recovery'e atıyor factory reset işe yaramadı. edl ile flashlarsam düzelir mi? garantisi yok cihazın bl kilidi kapalı
1705400743
cihaz note 11e pro
Öncelikle merhaba abiler ablalar önceden crdroid v9.11 ve ya alt sürümlerinde Data disabled warning acma kapama tuşu vardı. Beta sürümünde bulamıyorum bu tuşu nereden kapatabilirim? sim ayarlarında bile böyle birşey gözüme çarpmadı.
Bu arada cihazım;
Redmi note 8
CrDroid Android 14 V10 beta...