Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba yurtdışı kapalı kutu telefoncu dan gecen sene mi 9t aldım ama ürüne root yapılmadı vede 1 yıla yakındır ürünü kullanıyorum telefon kapanmadı btk dan mesaj geldi kapanacak diye defalarca ama kapanmadı. sizce ne olmuş olabilir beni es mi geçtiler nasıl oldu çözemedim telefonun tüm...
merhaba birşey danışmak istiyorum sizlere arkadaşlar, daha önceden iphone kullanıyordum onu satıp Mi 9T yurtdışı kayıtlı telefon aldım ilk defa 2 3 aydır kullanıyorum bir problem yok.
telefonu satıyorum bir arkadaşım beğendi istedi ama ben ne alacağımı ve yurtdışı kayıtlı mı yoksa türkiye...
ilk defa böyle birşey yapacağım için birşey sormak istiyorum.
twrp yi pc ye indirip pc deyken kur diyince kablo bağlı iken.
telefona mı kuruyor pc ye mi kuruyoruz programı ?
biraz daha detaylı anlatma imkanınız var mı ?
hem pc de hem telefonda mı twrp yüklü oluyor ?
birde sdcard gözüküyor ama...
en sonunda android 10 a geçiş yapacağım cok eksik güncelleme var 700 mb geldi mi9t ye bahsedilen özelliklerin çoğu yok. bildiğimiz aynı şeyler cep modu falan düzeltilmiş bu sefer bari ordan kurtardık pacayı.
EEA rom da netflix de 4k Full HD falan destekliyor değil mi ? öyle bir sorun vardı diye biliyorum sanki okumuştum bu forumda.
şarjı nasıl yine normal mi tüketiyor yoksa çok fazla mı şarj gidiyor nasıl oluyor tüketimi kötü etkiliyor mu nedir durumu o konuda.
bunu indirdim ondan sonra kendi kendine güncelleyici de güncelleme var dedi oto dan geldi galiba anlamadım ama ordan bir daha indirdim şuan kurulumunu yapıyor.
gözle görülür bir fark birşeyler var mı birşeyler deneyimlediniz mi nedir durum ?
merhaba bende aranıza yeni katıldım.
Xiaomi ilk defa aldım daha önce biliyordum powerbank vb ürünlerini kullandım ama pek isminden dolayı güven vermiyordu bana en sonunda alıp deniyim dedim telefonunu memnun kaldım yazılım hatalarını saymazsak Mİ 9T 128gb versiyon ile.
yurtdışı kayıtlı aldım...
eea olanlara geldi global olan (mi) lere gelmedi 2 telefon var elimde 2 sine de gelmedi mesela. bende bu durumda eea avrupa global rom a geçmeyi bile düşündüm.