Excellent56 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Hyperos 2.0.4.0 a14 twrp nasıl yüklenir

İlginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim
  2. E

Amacım telefonu twrp üzerinden sıfırlamak. Kullandığım Hyperos 2.0.4.0 UMOMIXM global rom
  3. E

Çok teşekkür ederim. Çok açıklayıcı oldu. Son olarak cihazıma uygun android14 uyumlu twrp bulamadım. Linki varsa paylaşabilir misiniz?
  4. E

Daha önce eski telefonuma adım adım uygulayarak yapmıştım. Ayrıca şuan cihaz rootlu magisk yüklü
  5. E

Telefon direnç kayıtlı ve sıfırlamak istiyorum. Normal sıfırlama yapmak sıkıntılı olabilir diye twrp yükleyip ordan yapmak istiyorum. Birkaç konu gördüm ama genelde Android 13 için var. Yardımcı olursanız sevinirim
  6. E

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G NFC Sorunu

Yazılımsal kayıtta artık güncelleme yapılabiliyor mu numaralar silinmiyor mu?
  7. E

Yardım NFC geri getirme

Note 12 pro 5g cihazımda hyperos global rom yüklü. Geçen gün direnç atılınca NFC özelliği kayboldu. Forumda yer alan magisk modülü işe yaradı şuan NFC çalışıyor. Ancak cihaz rootlu şuan. Twrp yüklemeden rootladım videoları izleyerek. -Güvenlik açısından sorun çıkarır mı bilmiyorum banka...
  8. E

Mod Direnç değişmiş cihazda NFC'nin aktif edilmesi

Hyperos global rom var dirençten sonra NFC gitmişti. Bu mod ile geri geldi. Ama telefon güncelleme aldığında root gidiyor mu?
  9. E

Soru Note 12 pro 5g Hyperos?

Telefonu ilk aldığımda bl kilidi açıp global rom yükledim. Şuan 14.0.6.0 TMOMIXM var.
  10. E

Soru Note 12 pro 5g Hyperos?

Note 12 pro 5g ruby cihazımda global rom yüklü. Bu Hyperos güncellemesi ne zaman zahmet edip gelecek. Sanki gelmeye niyeti yok gibi
  11. E

MIUI 14 Redmi Note 12 Pro (5G) / Pro Plus (5G) / Discovery (5G) [ruby] Global MIUI 14.0.1.0.TMOMIXM Android 13 Güncelleme Bağlantıları

Mi Flash ile romu yükledim program sonlarda error verdi ama telefon resetlenip açıldı rom yüklenmiş. Sorun teşkil eder mi?
  12. E

Yardım Güncellemeden ve direnç kaydından sonra NFC çalışmamaya başladı

Evet yazılımsal var ama güncelleme de numara siliniyor. Demek istediğim güncelleme yapılabilecek yazılımsal kayıt çıkar mı diye
  13. E

Yardım Güncellemeden ve direnç kaydından sonra NFC çalışmamaya başladı

Bu telefonlar için güncellemenin sorun olmayacağı yazılımsal kayıt çıkar mı acaba?
  14. E

MIUI 14 Redmi Note 12 Pro (5G) / Pro Plus (5G) / Discovery (5G) [ruby] Endonezya MIUI V14.0.2.0.TMOIDXM Android 13 Bağlantıları

Bu Endonezya romunda arama ve mesajlaşma uygulamaları Google mu yoksa Xiaomi mi?
Üst Alt