Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Telefonu alalı 3 ay oldu yd cihaz. Herşey güzel ama kamera açınca kasma yapıyor. Özellikle ön kamera ve video kısımlarında çok kasıyor. Bunun bir çözümü var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
Hocalarım merhaba note 12 pro 5g cihaz aldım çin menşei ama dil olarak tam Türkçe olması için global rom yüklemek istiyorum bir sıkıntı olur mu bilmiyorum.Telefondan çok anlamam ama bilgisayar kullanımım iyidir. Adım adım anlatan bir rehber paylaşırsanız çok sevinirim.
Arkadaşlar telefon repairli twrp üzerinden format attım ancak telefon açılmıyor. Just a sec'.. ekranında kaldı. Nasıl açarım bu teli yardım edin lütfen
Kardeşimin mi9t cihazın ekranı gitti. Cihaz çalışıyor ancak ekran yok. Ekran olmadığı için tuş kilidi açılmadan içindeki bilgi, resim vs kurtarabilir miyiz?
Arkadaşlar merhaba telefona yeni bir güncelleme gelmiş. Cihazım IMEI repairli kilidi açık. Telefonumda sanırım global rom yüklü ama otadan gelen güncelleme sanki eu rom gibi. Bir kere indirdim yükleme doğrulanmadı hatası verdi. Forumdan global romu indirip oradan mı güncelleyeyim
Merhaba arkadaşlar imei repairli mi9t cihazıma otadan android 10 güncellemesi geldi yükledim yeniden başlattım twrp ile kendisi yükleyip sorunsuz açıldı. Ama sanırım twrp silindi. Sabit konularda tek tuş twrp yükleme konusunda tekrar yüklemeye çalıştım ama olmadı konuda verilen bilgisayarda...