evrim706 kullanıcısının son içeriği

1. E

Çözüldü Xiaomi 14 Garanti Bbva

Edit: Sertifika görünen bir ROM yükledim Android 15. Ama hala aynı.
  2. E

Sertifika görünmüyor, bunu nasıl çözebilirim? Custom ROM kullanıyorum.
  3. E

Hangi eski surunu yuklediniz? Ayni hatayi aliyorum, eski surumler calismiyor
  4. E

Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

bunu nasıl yapıyoruz hocam
  5. E

Yardım Telefon TWRP'de Sıkıştı

hocam aynı romu kurmayı denedim yine olmadı, bir şekilde kurtaramaz mıyım? çok önemli 1635698718 Bu konuda yardım edebilecek varsa para ödemeye de hazırım, dosyaları kaybetmeden
  6. E

Yardım Telefon TWRP'de Sıkıştı

Merhaba, telefonumda Masik X 16.1 romu kuruluydu. Aynı konu içinden Masik P romunu kurdum, data vs. silmeden, dümdüz TWRP üzerinden flashladım. Telefonu reboot ettiğimde ise sürekli TWRP açılmaya başladı. Birkaç kez flashlamayı denedim, hala aynı şekilde. Uygulamaların sıfırlanmaması benim için...
  7. E

Rom [Android 10] [MIUI12] Mi Note 10 / Mi Note 10 Pro - CC9 Pro Masik ™ X 16.1 / 14.0 / 13.1 / 13.2 / 13.3 Rom

Bu romda MIUI orijinal ikonları nasıl getirebilirim? Konudaki link kırık ve internette başka bulamadım
  8. E

Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.5 ] Android 11 - 21.9.27 OneOs İndirme Bağlantıları

Bu romu kullanan biri çentik gizleme kısmının ss'ini atabilir mi ,ekranımın üst kısmı bozuk yeni sürümlerde saat pil bilgisi vs. aşağı alınmıyor orjinal romlarda
  9. E

Yardım Hiçbir Recovery Çalışmıyor

Çok teşekkürler
  10. E

Dm verify dosyasını nerden bulabilirim?
  11. E

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, sıfırlayarak yapmak istersem hangi yolu izlemeliyim?
  12. E

Merhaba, telefonu 12.5 sürümüne güncelledim fakat bazı özelliklerden memnun değilim, bu yüzden magisk yüklemeye çalışmak için recovery yükledim. Ama dosyalar kriptolu, ve dosyaları formatlamadan magisk kurmanın hiçbir yolu yok. XDA da olsun burda olsun, hangi recoveryi kurduysam olmuyor. Ayrıca...
  13. E

Recovery [Android 11] Mi Note 10 / Pro / Mi CC 9 Pro Tek Tuş TWRP

Dosyalar hem Orange Fox'ta hem twrpde kriptolu çıkıyor ve datayı silmekten başka çözümü yok.
  14. E

Recovery [Android 10] Mi Note 10 / Pro / Mi CC 9 Pro - Twrp 3.3.1-4 Tek Tuş Yükleme Aracı

android 11 de çalışıyor mu 1634473452 Link kırık
Üst Alt