evrim706 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Telefon TWRP'de Sıkıştı

Merhaba, telefonumda Masik X 16.1 romu kuruluydu. Aynı konu içinden Masik P romunu kurdum, data vs. silmeden, dümdüz TWRP üzerinden flashladım. Telefonu reboot ettiğimde ise sürekli TWRP açılmaya başladı. Birkaç kez flashlamayı denedim, hala aynı şekilde. Uygulamaların sıfırlanmaması benim için...
  2. E

Yardım Hiçbir Recovery Çalışmıyor

Merhaba, telefonu 12.5 sürümüne güncelledim fakat bazı özelliklerden memnun değilim, bu yüzden magisk yüklemeye çalışmak için recovery yükledim. Ama dosyalar kriptolu, ve dosyaları formatlamadan magisk kurmanın hiçbir yolu yok. XDA da olsun burda olsun, hangi recoveryi kurduysam olmuyor. Ayrıca...
  3. E

Yardım Mi Note 3 Sürekli Restart Sorunu

bilgisayara bağladım restart atıyor sürekli 1541168530 Bu arada bilgisayardan şarj edince de recovery menüsüne gelebiliyorum ancak 3saniye sonra tekrar resliyor 1541170806 kendine bıraktım hala resliyor..
  4. E

arkadaşlar lütfen++
  5. E

Aynı olay var bende de şuanda 1541163519 Arkadaşlar vize haftam telefona çok ihtiyacım var lütfen yardım
  6. E

Selam arkadaşlar bugün şarjım %9 iken telefon birden kapandı ve sürekli kendini başlatıyor, şarjın bitmesini bekledi, şimdi tekrar taktım hala devam ediyor ve bu sefer ekrana bu da geliyor lütfen yardım edin
Üst Alt