evrenparlatan kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım İnstagram Hikaye Yüklenmiyor.

Herkese merhaba, iyi forumlar. 3 gündür instagramdaki arkadaşlarımın hikayelerini göremiyorum. Tekrar yükleyin işareti bulunuyor ama tıklamam bir işe yaramıyor. Sorunun çözümü bilenlerin yardımlarını rica ediyorum.
  2. E

Yardım Uygulama Bildirim Tekrarı

Merhabalar herkese, İnstagram - Sms mesajları gibi bildirimleri okuduğum halde 10 dakika sonra yeniden hiç okunmamış gibi düşüyor bildirim çubuğuna. Uygulama içerisine girip bakıyorum fakat yeni gelen bir şey mevcut değil okunanlar tekrar tekrar düşüyor. Bir çözümü var mıdır ? Bilen varsa...
  3. E

Yardım İnstagram - Whatsapp - Facebook Bildirim Sesi Çalmıyor

Merhaba arkadaşlar, İOSdan Androide geçiş yaptığım için hakim olamadığım konular var. Bunlardan bir tanesi ise telefonum sessiz modda değilken bile gelen bildirimlerin sadece titriyor olup sesli bir şekilde çalmıyor olması. İstediğim bildirim çalma sesini seçmiş olmama rağmen yine çalmamakta...
  4. E

İnceleme Xiaomi Airdots İnceleme

Merhaba arkadaşlar, bugün Airdots satın altım ve ilk incelemelerimi sizinle paylaşmak istiyorum. Ben bu cihazı Türk Telekom üzerinden aldım. Ben hem radyo programcılığı hem kulüp djliği ve tonmaisterlik olarak bir çok Görüntü ve Ses sistemleri teknisyenliği yapmaktayım. Almadan önce bir kaç konu...
  5. E

Yardım Facebook Güncelleme sorunu

Merhaba arkadaşlar, bir süre kontrol etmeye fırsatım olmadı güncellemeyi. Şu an baktığımda ise güncellemiş olarak gözüküyor. Aranıza yeni katılan birisi olarak bir sorum daha olacaktı. İnstagram uygulama üzerinden gelen Direct mesajlar okunduğu halde ilk bildirimden yaklaşık 10 dakika sonra...
  6. E

Yardım Facebook Güncelleme sorunu

Merhabalar herkese telefonunuzu öncelikle keyifle kullanmanızı dilerim. İos cihazdan Android cihaza ilk geçiş acemiliğini yaşıyorum şu sıralar. Aklıma takılan şey şu Google Play Store üzerindeki Facebook güncellemesini yapamıyorum. İndiriyormuş gibi yapıp bir anda hoop Güncelle butonuna yeniden...
Üst Alt